Ahojte mamičky 🙂 chcela by som sa spýtať či ste niektorá nemala v tehotenstve problém so škrabaním bruška, ktoré sa tiahne až po nohy. Som 38+1 dnes som bola v nemocnici na kontrole a veľmi ma znepokojilo ako sa dr. zatváril keď som mu o tomto povedela, zajtra nás čakajú krvné testy a že podľa nich sa uvidí čo ďalej. Dúfam, že to nebude nič vážne tak keby sa tu našla mamička, ktorá mala podobný problém budem rada keď sa ozve 🙂 ĎAKUJEM
môže to byť zvýšené pečeňové hodnoty ale aj veľmi natiahnutá koža na brušku, vzhľadom na taký veľký týždeň tehotenstva.
Aj ja som to mala počas tehotenstva, mohla som sa cela doškriabať ruky aj nohy mali my tlačil na pečeň užívala som tabletky a po pôrode to bolo už v poriadku
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj, ja som to tiež mala, robili mi krvné testy, myslím , že hlavne tam kontrolujú hepatalky , ale vysledky boli ok a po týždni to prešlo, možno je to len z horucavy, tiež som mala termín 25. augusta a tiež bolo tak neznesitelne horúco ako teraz....alebo skus porozmyslat ci si nezmenila krem na brusko alebo nejaku inu kozmetiku, aj z toho to moze byt