Silný výtok počas tehotenstva

23donca
8. júl 2017

Ahojte, chcela by som sa opýtať či máte skúsenosti s niečím takýmto. Mám veľmi silný výtok od začiatku tehotenstva, musím nosiť vložky. Chcela by som vedieť či je to normálne alebo nie. Keď som to povedala doktorke tak povedala že ak má nič nepáli tak je to v poriadku. Ale mám nejaký zlý pocit z toho.

pishtok
8. júl 2017

mam to rovnako a nic mi nezistil ani z vyterov. proste nam to lepsie maže 😉

23donca
autor
8. júl 2017

@pishtok 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 lebo mne tiež nič nepovedali a verím že keby bolo niečo vážne tak mi to povedia, a nechcem byť za blbu a stokrat sa jej to dokola pýtať 😁 som prvýkrát tehotná, a nemám ani šajnu čo môže byť zle a čo dobre 🙂 a nerada čítam rôzne články na nete lebo v každom je niečo iné a potom človek už rozmýšľa nad úplnými blbostami. Preto sa radšej opýtam žien ktoré s tým majú osobné skúsenosti 🙂

pishtok
8. júl 2017

ja cakam druhe a mala som to aj pri prvom dokonca my zostal taky vytok aj po porode nie az taky ale proste ako som uz vravela lepšie mi to maže. pokial nemáš svrbenie bolesti a zápach zmenu farby a tak nemal by byt problem. a gynekolog vidi pri kazdej kontrole ci sa nieco deje. ak si niesi ista daj si spravit na nasledujucej kontrole vyter nech ti spravi. 😉

svetlana35
8. júl 2017

@23donca ahoj, ja to mam tiez, nic mi nezistili, ja sa musim dokonca aj pocas dna sprchnut lebo sa normalne citim. Strasne to je. Doky mi zatial nic na to nedal.

23donca
autor
8. júl 2017

@pishtok on je taký trochu do zlta, ale je bez zápachu. A mala som asi nejaké tri dní svrbenie, ale žiadna katastrofa. A potom svrbenie prestalo, ešte ma napadlo že či nemôže byť príčinou aj pes. Mám labradorku a teraz nenormálne pusta chlpy v tom teple a ona je zvyknutá nám zakaždým vliezť do postele a vkuse mám plnú posteľ chlpov..

23donca
autor
8. júl 2017

@svetlana35 moja doktorka tiež z toho nerobí vedú, možno som len nakoniec precitlivena a riešim to čo by som nemusela 😁

dadi21
8. júl 2017

@23donca ja som tehotná druhýkrát a prekvapil ma výtok...pri prvom dieťatku nič a teraz chodím každý deň s intimkou ale vraj je to ok,tiež mi robil aj vytery a všetko dobre 😊

ankare
8. júl 2017

Ja som mala tiež silný výtok počas tehu. Ku koncu mi to až na legíny prechádzalo, keď som nemala vložku. Raz som sa aj bála, ci to nie je plodovka.
Držím palce!

23donca
autor
8. júl 2017

Ďakujem babule za "utesenie" že sa nemusím báť 🙂 😘 už sa toľko nadtym nebudem zamýšľať 😀

luluncek
7. jún 2019

@pishtok 😂😂😂

luluncek
7. jún 2019

Ja som natom podobne a teraz ku koncu u ani nehovorím je to otravné riadne )

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre