Ahojte dievcata, chcela som sa opýtať na skusenosti niektorej z vás ktoré mali silne bolesti v ľavej časti brucha pochabé ale hlavne vystrelujuce do chrbta, bolest v chrbte v tej istej časti čo zpredu zo strany brucha je extrémne silná paliva a bodava. Zosilňuje sa pri chôdzi a v sede a ustúpi jedine v istých polohách v ľahu. Mal to prosím niekto? Čo mu pomohlo? Čím to bolo spôsobené? Diétna chyba u mna nie… trvá to už niekoľko dni pri ľahkej strave
@leameleg tak to mame asi z tlaku dietata, ja som mala v noci silne akokeby menštruačné bolesti, ešte som aj cítila bolest v jazve po predchdzajucom cisárovi a dnes už to miesto v chrbte aj žalúdku boli menej ako keby sa zas zosunul nižšie, aj keď už neviem kam keďže je podľa lekárov veľmi veľmi nízko
@leameleg on mi nato povie čo skoro každý, že to sú už posledne týždne.. dieťa nemá kam uz poriadne ísť. Tlak na orgány hlavne u útlych žien je velmi silný ak je dieťa väčšie plus treba brat do úvahy tretie tehotenstvo a vek. Toto tretie bolo u mna 9 mesačným trápením doslova, ani jeden deň mi nebolo reálne dobre ani jeden… renie beriem na kvantá , dnes som vstala na zahu opäť o 3 ráno a uz nespím. Teším sa po pôrode že sa konečne po 9 mesiacov opäť vyspim 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@silvia765 to máme úplne rovnako. Je to moje tretie tehotenstvo.. Záha otrasne niečo pre ňu niekedy ani nespím. A ja tiež každý deň niečo ! Doslova! A čo sa týka toho ja som tiež veľmi útla a viem ako to máš a čo prežívaš lebo ja som natom rovnako . Ja idem zajtra tak som zvedavá čo mi povie
@leameleg vies ja už si pripadam niekedy ako stará žena každý deň vyplakavam nad niečim novým 🤦♀️pritom pred pôrodom som bola hyperaktivna, pri dvoch detoch v noci ešte robila mentálne namáhavú prácu, ráno vstala o 4-5 a začínala deň cvičením keď všetci spali… teraz nevladzem ani volať cez telefón lebo mi je proste stále zle
@silvia765 ja som natom tak isto prvé 2 pôrody úplne super žiadne problémy zdravotné.. teraz pri treťom búšenie srdca občasné, 2x krvácanie , 1x hospitalizácia , nízke železo, znížená funkcia štítnej žľazy, málo vápnika, občasné bolesti brucha ja už tiež sama neviem čo so sebou miestami.. a o záhy ani nepíšem čistá psychiatria...
@leameleg no mne ste vyrasil krásny jačmeň na oku ktorý liečim už tri týždne lekarka mi ho chcela ešte vyrezať ale už pritom bsetkommzufalstve to chcem nechať tak ešte chvíľu počkať, a o nervozite ani nehovorím .. to som kedysi byvala a aj povahou som úplný flegmatik ale teraz tie hormóny 🤦♀️
@silvia765 no ja mam tiež taky pocit že už sa nemá ani kam pohnúť.. a veľmi mi tlačí na orgány. A ja som 36/4 takže pomaličky sme úplne rovnako na tom. Ja ráno vstanem a strašne ma ľavá lopatka bolí neskutočne niečo. Mám ho na ľavej strane a hrozne bolesti občas. A napríklad bolesť v slabinách náhodou nepociťuješ?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@silvia765 ahoj toto isté mam aj ja dnes a som taký istý týždeň ako aj ty a ešte aj ľavá strana