Silné nevoľnosti v tehotenstve

koticka
8. nov 2022

Ahojte mamičky. Ako dlho ste brali Degan počas tehotenstva? Mám veľmi silné nevoľnosti, lieky predpísal samozrejme lekár. Prípadne máte nejaký recept, ktorý pomohol? Ďakujem

petulda333
8. nov 2022

Ja som vzala parkrat,fakt len situaciach kedy som musela fungovat. Napr na vlastnej svadbe. Inak nie,a sklamem ta,mne nepomahalo nic. Mala som pri posteli vzdy nejaku pochutku ale aj tak vsetko skoncilo vonku. Ulavilo sa mi len v nemocnici pri infuziach.

marika987
8. nov 2022

Degan som vipila raz mne nezaberal do 4 mesiaca som zažívala to iste co som do seba dostala to šlo aj von 3 krat za den a strašna ťažoba nad žalúdkom mne osobne nepomohlo nic piť vodu som dokázala len lucku dojčensku to niekedy pomohlo mne osobne nezabralo nic len si to vytrpiet za to obdobie do nejakeho 18 týždňa som schudla 8kg tak držím palce nech je to čím skôr lepšie

petulda333
8. nov 2022

@marika987 ja som vracala tak 50x za den 🙈🙈 a tiez som schudla,ale u mna extrem. Za 2t 9kg. Parkrat v nemocnici a nevolnosti odisli po porode. Dovtedy den noc,nonstop

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre