Ahojte baby,vcera som bola hospitalizovana lebo som zacala velmi silne krvacat.Lekarka ma vysetrila a hovorila ze je vsetko v poriadku s babom,srdiecko bilo,placenta ok.
Aj napriek tomu ma tu nechali,dostala som injekciu,prestala som krvacat.( toto bolo vcera o 15;30).
V noci som sa zobudila,išla na wc a zase som silno krvacala tak som isla za sestrickou ktora mi zase pichla injekciu.Rano som uz nemala krv na vlozkach.
Mali ste to niektora z Vas?je este sanca ze babatko prezije? alebo z coho to moze byt?dakujem
Ja som to mala podobne, silné krvácanie v 13tt, dali mi injekcie, nechali ma tam týždeň, kým som neprestala úplne krvácať. Potom som ležala dva mesiace doma, v nejakom 17tt som zas trochu krvácala, to som bola zas pár dní v nemocnici. Ale dopadlo to dobre, malá má teraz dva roky 🙂 hlavne musíš odpočívať, pokiaľ nakážu ležať tak ležať a veriť že to dobre dopadne 🙂 držím veľmi palce...
Ďakujem baby,straše sa bojim😔 doktorka hovorila ze mozno praskla cista ze mozno kvoli tomu krvacam,teraz mam take hnede spinenie...dufam ze to dobre dopadne
Bude to dobre nemáš sa čoho báť hlavne myslieť pozitívne ☘️
Ahoj, ja som s prvym synom mala v 13tt prve masivne krvacanie a potom zase myslim v 18tt, to druhe bolo brutalne, nikdy som nevidela tolko krvi, muz sa bal, ci ja prezijem! V nemocnici mi pichali injekcie, po tyzdni ma poslali domov, mala som v maternici 12cm hematom, od 18tt do 26ttsom spinila na hnedo, v 29tt sa vstrebal, mam zdraveho syna. Moj lekar hovoril ze zaklad je pozitivna mysel, tak sa snaz mysliet tak, ze to vsetko dobre dopadne. Viem ze je to tazke, velmi drzim palceky ✊
mala som pri druhom tehu až 3 krát... s vložkou som chodila do 5 mesiaca.... dcéra sa narodila v termíne a v súčasnosti má 15 rokov...
Baby vy ste zlate,dakujem ze ste napisali vase pozitivne skusenosti,a tym,ktorym to nevyslo je mi to velmi luto:(( neviem si ani predstavit ten bolest:(
Ja uz od piatka lezim v nemocnici,uz nekrvacam mam iba velmi velmi slabunke hnede spinenie aj to iba na toaletnom papieri,na vlozkach uz druhy den nic neni🙏 hovorili ked nebudem krvacat zajtra mozem ist domov,podla Vas je to v poriadku to slabe hnede spinenie??
A ako si natom teraz?,ja som pri missed ab. slabsie krvacala,zastavili to v nemocnici,na prijme povedali ok a o dva dni ze srdiecko nebije a hned kyret...druha co tam bola tiez pre krvacanie v tehu dopadla vtedy dobre,,ale uz som snou potom nebola tak neviem ci sa babo narodilo
Ak uz spinis nahnedo tak to uz sa len vylucuje stara krv. Najhorsie je ked krvacas cerstvou krvou... verim ze vsetko dobre u teba dopadne, drz sa 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj, ja som si týmto prešla pred dvoma rokmi v 15tt najprv som začala silno krvácať ale tak že sa zo mňa tá krv liala hrozne niečo, išla som na pohotovosť tiež skontrolovali bábo bolo OK aj všetko pichli injekcie dali lieky išla som domov, dva dni to bolo OK , na tretí deň som dostala silné menštruačné bolesti a zase sa zo mňa liala krv ale to už nedopadlo dobre, bábo zo mňa museli vybrať a potom som musela ísť na čistenie. Ale neboj sa nemusí to byť tvoj prípad keďže si v nemocnici tam si pod dohľadom, držím silno prsty aby všetko dopadlo dobre ☘️