Ahojte. U dr som este nebola, prislo mi to skoro ist skor ked by nebolo nic vidit. Podla poslednej MS som dnes 6+1tt je to skoro ist ku dr? Totiz citim celkom silne menstruacne krce, viem ze je to v podstate normalne ze sa roztahuje maternica. Len nemam pokoj. Key ste sli prvy krat ku dr po pozitivnom teste? Dakujem
myslim ze silne menstruacne krce niesu uplne ok... normalna je bolest pri roztahovani maternice ale to je taka iba mierna bolest
ja som isla prvy krat k Dr. az 8+1 ale bolesti som dovtedy nemala ziadne preto az tak neskoro (a aj tak to nedopadlo dobre...)
isla by som radsej na pohotovst
Teraz som si dala magnezko a preslo mi to kus. No problem je, ze nemam ako ist na pohotovost, mam tu 2 deti( pri nich som taketo problemy riesila az ku koncu)
Tak riesit cez svojho gyn, hovorim v takom tyzdni sa vam maternica neroztahuje takze tym to nebude a u mna v takom tyzdni uz bolo na ultrazvuku vidno
Volajte hned rano
môze to byt aj mimomaternicove, takze urcite cim skôr skontrolovat, ale drzim palce nech je vsetko ok 🙏
Ahoj ja som v 6t +6 dni a u dr. Som ešte nebola nakoľko ma objednal az o 3 týždne kedy to bude 9tt... Údajne takto objednávajú, že uz je to viac vidieť 🤷 menštruačné bolestí mám ale slabe, žiadne extra kŕče, môžem to popísať tak ako keby mi maternicu nafukuje ( aj pri prvej som to mala) ... Údajne to moze byt uz aj takto skoro, no pri silnych bolestiach co su na nevydržanie by som asi radsej zbehla ku gynekologovi... Držím palce 🙂
Ja som tiež mala na začiatku mierne bolesti ale tak veľmi záleží od tej intenzity..tie moje bolesti boli nič iba keď som sa veľmi sústredila tak som cítila že ma trochu bolí brucho ale napr oproti predmenštruačným bolestiam to bolo nič (a to predmenštruačné bolesti nemám vôbec silné normalne vtedy fungujem chodím cvičiť atď)..keď ty píšeš že “silné” tak asi by som to radšej riešila čím skôr..samozrejme nemusí to byť nič ale pre pokoj by som išla k Dr čo najskôr
Ja som na zacistku mala silné bolesti ktore trvali do toho cca 8tt....omnoho silnejsie ako mavam ms...predsa sa to začína meniť...ale teda bola som u dr už 4+2 keď som po MA..
Videl 3mm vacok...A potom som bola ešte 2x do 6+1 koli spineniu,asi stará krv no a srdiecko bolo 6+1...čiže určite už ísť k dr môžeš....
Môže ísť o potrat treba lekára
Baby teraz mi to uplne preslo, nechapem... nekrvacam, momentalne nic neboli🤷♀️ samozrejme dr budem hned zajtra volat
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
V takom tyzdni sa maternica teda urcite neroztahuje
Treba ist k dr aby sa vylucilo mimomaternicove tehotenstvo, skontrolovat krv na hcg atd
Zavolajte si zajtra k svojmu gyn pokial sa to zhorsi chodte hned na pohotovost