Ahojte,
Mám chvíľami silné bolesti v podbrušku … viem, že je to v prvom trimestri bežne (pri menštruáciu som mala rovnaké bolesti to som vždy dávala tabletky) no je to pomerne dosť obmedzujúce nakoľko mám ešte jedno dieta o ktoré sa musím starat …a naozaj chvíľami sa mi z toho podlamuju nohy … doktor tvrdí, ze je to v poriadku treba pretrpieť…
Je niečo nejaká poloha, tepla voda alebo niečo pri čom sa vám uľavilo ? Čím ste si pomáhali od bolesti?
@mikimi dakujem za reakciu … pri prvom som mala to iste len som mala možnosť ležať a oddychovať … teraz tu možnosť nemam
Áno. Chápem, že už sa ti nedá ležať no aj tak, mala by si to opäť spomenúť lekárovi poprípade pohotovosť.
@mikimi nemam pocit že je to život ohrozujúci stav… ja len hľadám spôsob ako si kto pomohol od takýchto problémov … vsetko je v poriadku, bola som u dr … žiaden zápal, baktéria, cysty… nič vsetko ukážkové …
Niektoré vraj majú silnejšie bolesti, iné slabšie, iné takmer ziadne … ja som to vychytala s tými silnejšími bolesťami 🙂
Ale dakujem za radu 🙂 ❤️
Mne dala doktorka progesteron, kedze mam krce, ale nie take silne, ako popisujes
Prosím ta,co ti pomohlo? Som na ton podobne....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Prepáč ale mne to normálne nepríde. Teraz som druhýkrát tehotná a nemám bolesti v podbrušku. V prvom tehotenstve od kedy mi meškala som cítila bolesti ale určite nie take silne ako pri ms. Samozrejme na prvej poradni som to povedala a dostala som nato lieky. Ak by nezabrali mala som volať ale mne zabrali. Buď choď na pohotovosť alebo opäť k lekárovi