Ahojte, chcela by som sa spýtať, či ste si niektorá prešla tým čo ja. Som 33tt a bolesti v oblasti žlčníku mám snáď odzačiatku. Všetky vyšetrenia sú v poriadku, jediný moj problém je to moje malinké rastúce dieťatko, ktoré mi tlačí na žlčník, žalúdok a obličku. Doktory ( chirurgovia ) tí všetci mi povedali, že to poporode prejde. Lenže ja už som zúfalá..ja už neviem, aké je to byť bez bolestí :( Som z toho nervózna, nešťastná a miestami by som od jedu niečo rozbila :( Malý z toho býva nervózny, niekedy mám pocit, že za celý deň nebol ticho ani hodinu. Niekedy sa to dá vydržať, niekedy nemajú konca neskutočné bolesti. A nezáleží čo zjem..je to jedno. Mrzí ma že mi to kazí dojem z tehotenstva... Tak by som bola rada, keby už to mám za sebou... radšej nebudem spať koli dieťatku ako sa budiť na bolesti.. Doktorka mi k tomu nič nepovedala, len ma posielala na vyšetrenia. Chcem sa spýtať, či ste si tým niektorá prešla, ako to dopadlo? Neviem či sa mám doktorky spýtať na plánovaný vyvolaný porod, či sa to dá... lebo ja by som bola štastná keby to všetko trvalo ako má, ale toto nerobí dobre nikomu, ani mne, myslím, že ani miminku a tatinko je so mna tiež už zúfaly, neviem si predstaviť, že by som mala nebodaj prenášať. ĎAKUJEM 🙂
@gajdosovci Ahoj, pečenové testy som mala dobre... My mame jasnú diagnózu: miminko :D Bolesť je čoraz horšia a to nás čaká ešte 7 týždňov :(
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj, neviem, ci je to podobne, ale ja som mala v 20tt zlcnikovy zachvat. Sla som na pohotovost, pichli mi injekciu a bolo dobre. Po par dnoch ma pobolievalo v podbrusku, tak ma poslali do nemocnice. Robili mi komplet vysetrenia a zistili mi Hepatopatiu - zvysene pecenove testy. Ja som sa citila dobre, len sa ma stale pytali, ci necitim tlak pod pravym rebrom a svrbenie tela. (ak si dobre pamatam) Ja som vsak nic necitila... Nechali ma v nemocke, potom ma poslali domov s liekmi. V 38tt mi urobili sekciu. Vsetko bolo v poriadku a po porode sa mi tie hepatalne testy upravili.