Silné bolesti pri chôdzi v 37. týždni

levika26
10. júl 2021

Ahojte.. Už asi týždeň ma bez prestávky boli na pravej strane v oblasti krížov a vystreluje to do zadku. Pri sedení alebo lezení to neboli.. Na dotyk je to len trosku citlivé..ale pri vstavani a chôdzi je to brutálna bolesť.. Niekedy len ťahám nohu za sebou.. Stalo sa to aj vám? Môj lekár povedal ze je to stlačena chrupavka.. Ale niekedy mám pocit že mi ta niečo vyskočilo...pribrala som 10kg.. Viete mi aspoň poradiť či si to môžem niečím masírovať alebo co by mi na pohotovosti niečo pichli?

nikpa
10. júl 2021

@levika26 na pohotovosti ti nič tehotnej nepichnu, mala som to isté a nič mi nedali, že mám si dávať od bolesti Paralen 🙈 mne pomáhalo aspoň trochu suché teplo a hrejivá Konská masť. Máš aspoň to šťastie, že už to máš za pár, mne to začalo okolo 24tt...

levika26
autor
10. júl 2021

@nikpa a vieš čo to bolo? A po pôrode to prestalo?

nikpa
10. júl 2021

@levika26 Dr povedal, že zrejme zápal sedacieho nervu ale nemohla som ísť ani na rontgen či kde ma to chcel poslať, takže si nebol istý. Prešlo to ešte pred pôrodom.

levika26
autor
10. júl 2021

@nikpa tak mne to začalo ešte len pred týždňom.. Ale bolesť sa zhoršuje stále..

klip0
10. júl 2021

@levika26 mne sa takto prejavila vysunutá platnička a aj sa takto prejavuje. Ale to sa inak ako RTG a magnetickou zistiť nedá

nikpa
10. júl 2021

@levika26 môže to byť aj platnička. Ja som chodila aj k fyzioterapeutovi cvičiť len keď tak si nájdi volakeho dobrého, ktory vie čo robí.

levika26
autor
10. júl 2021

@nikpa vravela som si ze to do pôrodu ešte vydržím ale niesom si istá..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre