Silné bolesti od krížov do podbruška

joanina23
17. nov 2016

Ahojte,cgcem sa spýtať ako je to s odtecenim plodovej vody?! Za aky cas ste porodili? Mám iba silné bolesti od krížov do podbruska....včera som nastúpila do nemocnice, podávajú mi magnezko+lieky a injekciu som dostala....do konca tehotenstva to mame este mesiac. .. Mate s tym nejake skusenosti?

majulino
17. nov 2016

A uz ti odtiekla voda?

joanina23
autor
17. nov 2016

Včera. ... Este v noci ale teraz je to oki

marcelatje
17. nov 2016

@joanina23 ak ti odtiekla plodova voda porodit musis coskoro. Dieta bez vody vydrzi 24 hodin. Lieky su na co? Na plucka? Ak este nejaka voda je mozno cakaju kym sa lepsie vyvinu. Tazko povedat lebo tu tvoj stav nikto nevidi pytaj sa radsej rovno lekarov.

majulino
17. nov 2016

@joanina23 prave preto som sa pytala, k odtiekla voda do 24hod. Musis rodit (aj ked sa mi mari ze sesterka bola skoro 2 dni bez vody). Drzim palceky nech ste obaja zdraví

joanina23
autor
17. nov 2016

Uz som myslela,ze sa to na chvíľu zastavilo ale opäť odteka a dosť hlienu vyšlo...tak len sa pýtam ze ci mala nejaka podobny problem alebo vie poradit

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre