Silné bolesti krížov v 14. týždni

milagrosss20
19. aug 2014

Ahojte som v 14 tt a strasne ma bolia krize a uz dost dlhu dobu..podbruska ma boli ...v prvom tehotenstve som take stavy nemala...nie az v takych rozmeroch..a dost casto ma boli akokeby pankreas...mate niektora s tymto skusenost??? ☹

sybo5
19. aug 2014

určite, ked pojdes na poradnu, to preber s doktorom. Ale podla toho, ako to opisuješ, tak su to klasické tehu obtiaže. Aj ja teda môžem potvrdiť, nakoľko som druhý krát tehu a v piatom mesiaci, tak je to úplne iné ako to prvé tehu. Brucho ako druhorodička máš posadené vyššie, takže viac tlačí na žalúdok, atd.. Mne je teda neustále zle od žalúdka, furt ma tam volačo tlačí 🙂). No je to iné. Aj kríže viacej cítim, musím si dávať pozor na prudké pohyby. Takže asi tak.

tslobik
19. aug 2014

@milagrosss20 ja keď som bola na začiatku tehotenstva tiež som mávala neskutočné bolesti krížov, ale hlavne v noci.....Nemohla som nájsť polohu a často som sa musela v noci chvíľu poprechádzať po izbe - vtedy sa bolesti ako-tak zmiernili a mohla som zaspať. Išla som s tým k lekárovi a chodila som potom na rehabilitáciu.

milagrosss20
autor
19. aug 2014

@tslobik tehotna a rehabku??? No mna strasne tie krize bolia..nevladzem niekedy ani malu prebalit..niekedy dost casto....musim sadnut a tak.... je to neznesitelne niekedy

milagrosss20
autor
19. aug 2014

@sybo5 no ja som pri prvom nemala take bolesti...a hlavne ked sa najem ma to boli..

tslobik
19. aug 2014

@milagrosss20 A to som bola na rizikovom, ale cvičenie mi pomohlo.....no boli to vyberané cviky a cca 20 min. len, cvičila so mnou sestrička veľmi opatrne. Ale to som mala len prvý trimester. Potom som už bolesti krížov nemala. Potom ma zase boleli panvové kosti 😀

milagrosss20
autor
19. aug 2014

@tslobik a to ako mozu panvove kosti boliet.. no nic tak ako uvidim co mi gynak povie na to..

tslobik
19. aug 2014

@milagrosss20 proste sa mi rozostupovali panvové kosti, tak mi povedal Dr. niekto s tým musí ležať v nemocnici, lebo hrozí zlomenina. A ja nemám rovnú panvu, jednu stranu mám vyššie ako druhú

milagrosss20
autor
20. aug 2014

@tslobik oo to prvy krat pocujem nieco taketo kokso.....

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre