Silné bolesti krížov a panvy v 38. týždni

annakomackova
26. nov 2015

Ahojte dievčatá, vyše mesiaca ma boli panva,to chápem že sa mi telo pripravuje ale už niekoľko dní ma bolia aj kríže a bruško pri každom kroku,vraj mala je o tri týždne väčšia, tak preto...som v 38,tretie tehu, myslíte že to čoskoro príde??Lebo už asi nevydržím od bolesti...

tova
26. nov 2015

co je bolest este nevies. Matky dvojiciek nosia minimalne 5kg. spolu plus 2 placenty atd. ja som mala 6.7kg v sebe. Keby bola len bolest krizov, dychat nemozes, pluca mas v krku aj zaludok.

annakomackova
autor
26. nov 2015

@tova to si neviem predstaviť, pri prvých dvoch to bolo úplne iné,ale toto ma muci... len nech už ide von...i keď riadna bolesť ma ešte len čaká...

petulka1987
30. nov 2015

aj my sme väčší a tiež ma strašne bolí panva (tá už ale aspoň 2 mesiace), a aby toho nebolo málo, tak ešte aj kríže sa k tomu pridali... takže radosť 🙂 už len nejako vydržať 🙂

sardinka335
30. nov 2015

@annakomackova ine ti neostava len vydržať. Pred porodom a v tehotenstve sa uvolnuje hormon relaxin, ktorý uvolnuje porodne cesty a pripravuje telo na porod. Ved uz si rodila tak vieš do čoho ideš. Hlavne aby to dobre dopadlo. Ja už som mala v 38 tt aj porodene.... 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre