Ahojte babulky,chcelia som sa spytat,mali ste aj vy takyto problem v tehotenstve?V praci som sa tahala s tazkymi knihami a prislo mi velmi zle.Mam velke bolesti krizov a krce v bruchu.bojim sa,aby boko vsetko v poriadku ☹ doteraz bolo vsetko fajn,tak som sa zlakla ☹
@delisa2008 určite choď na pohotovosť, skontrolujú bábätko a uvidíš, určite by som neriskovala zostať doma 😖 , radšej choď , aby si potom neľutovala
Ak mas aj krce musis s tym ist...moze sa ti spustit krvacanie a sposobit to potrat.. nie su bolesti ako bolesti.. a v tehotenstve sa vyvarovat nosenia tazkych veci..
okamzite ist na pohotovost,nemusi to byt nic vazne ale aj moze.drzim palce
Aj ja by som sla radsej na pohotovost a určite sa nenadrapuj s tazkymi vecami. Daj vediet ako ste dopadli drzim prsty aby bolo vsetko ok .
Pohotovosť!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! V tehotenstve žena nesmie dvíhať ťažké veci.
Tak vsetko v poriadku,babatko rastie ako z vody 🙂 Viem,ze nemam nic take robit,ale som 12 hodin v praci sama na predajni a pracu urobit musim ☹ Nemam nikohokkto by mi tu pomohol ☹
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@delisa2008 - preco sa tahas s tazkymi knihami 😖 Jaj dievca zlate chod radsej na pohotovost a dufaj, ze si si len nejake svaly a väziva natiahla..