Ahojte. Váham... Chodím zdemolovaná do roboty. V 5. mesiaci, nádcha už asi druhý mesiac, ledva držím oči otvorené. Klby bolia, neudržím sa na nohách :( Mám sa dať na PN? NIe je to podľa vás na pn málo? - -- nejaká nádcha... ? Naposledy PN pred 2 mesiacmi... a robím iba asistentku šéfa..
Ja by som sa dala na PN urcite. V tehotenstve ani lieky na to nemozes nejak moc uzivat, takze jedine poriadne vylezat.
už si mala sedieť u dr. 😉
Jedine co sa s tym da robit,je ostat doma v klude a lezat. Ide o tvoje zdravie a zdravie babatka,vykasli sa na to, co si myslia ostatni. Ved aj netehotne tazko znasame ked musime pracovat v takomto stave.
To,že ťa bolia klby, neudržíš sa na nohách,máš ledva otvorené oči je na PN málo ???
Hm... Pre to dieťatko,čo nosíš pod srdcom je to až moc !!! ☹
ja by som nevahala a isla ku doktorovi, lebo uz si chora za dvoch, ak by si to chcela rozchodit, uskodis aj malemu.. radsej utekaj k doktorovi a on sa uz postara ci mas byt na PN alebo nie.. ale isto by som neostavala s chorobou len tak..
no ja by som nevahla ist k lekarke a este ked ta tak dlho drzi nadcha ,,treba to vylezat...ja som mala nadchu nedavno to akoby som bola chora za dvoch tak sup,sup 😉
utekaj ku dr. v tehu to nie je sranda- ste dvaja!!! to je najdôležitejšie. robote nie je zajac- neutečie 😉
dietatko je na prvom mieste, praca pocka... utekaj k doktorovi a oddychni si 😉
Urcite to vylez v posteli a dostatocne dlhy cas, mne viroza v 4. mes. tehotenstva spustila spinenie a veeela vela problemov.
ahoj aj ja sa pridam v tehu aj NEJAKA NADCHA moze byt problem....nikdy nevies, povedz lekarovi co ti vsetko je a ostan doma, nestoji to za to
ked nemas ty rozum, mohol by ho mat aspon tvoj sef a poslat ta domov 😉 neverim, ze si nevsimol tvoj zdravotny stav 😠
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
jasné daj sa na pn 🙂