Silná bolest v podbřišku při močení v 14. týdnu

ajurka
4. sep 2013

Ahoj holky, jsem ve 14 tt, a asi týden mám tak 1 až 2x denně bolest v pobříšku a když jdu močit tak mě to strašně bolí a cítím takové i píchání. Více cítím bolest na pravém vaječníku.... nevíte co by mohlo být? Zítra jdu k lékaři... a docela se bojím o mimi

ajurka
autor
4. sep 2013

Nnajde se tu nekdo kdo se s tim setkal

dulkagabulka
4. sep 2013

aj keby sa s tým niekto stretol, nemusel mat rovnakú diagnozu ako ty...pri takých problémoch treba čím skôr k lekárovi...nemusíš ani čakat na zajtra, môžeš aj dnes na pohotovosť...ak je to zápal močových ciest, bude dobre ho čím skôr preliečiť, aby nepostupil dalej...pi vela tekutín..želam skore uzdravenie

upam
4. sep 2013

ahoj ja to mam dlhsie a tak raz za 3 dni, moc som mala negativny na nedavnej kontrole tak tiez neviem. ale mna teraz boli skoro vsetko :D aj kychanie - asi sa tam roztahuje maternica a tlaci ti tam... ak budes vediet nieco viac napis zaujima ma tvoja dignoza

ajurka
autor
5. sep 2013

@upam moc mam take negativni. Doktorka mi rekla ze si mam koupit brusinkovi caj a kdyby to nepreslo tak se mam stavit a zacne me lecit nic vic mi nerekla. Udelala mi pouze ultrazvuk mimi je v poradku. Asi kdyby me to nepreslo udela mi nejake vysetreni.

kveta
5. sep 2013

@ajurka Pohotovost.

ajurka
autor
5. sep 2013

@kveta byla jsem dnes u lekare clanek vyse. Myslis ze kdyz to bude dale bolet mam si tam zajit? Treba dnes me to neboli neni to celodnni.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre