Silná bolesť v krížoch v 30. týždni

larra2606
31. máj 2014

Zdravim, som v 30tt+1-mam silnu bolest v krizoch, velmi si citim aj oblicky-mate s tym niektora skusenosti? Moze to byt aj tym, ze kvoli problemom v rodine som nespala a som nervozna uz niekolko dni? Dakujem za Vase skusenosti a pripomienky.Navyse dietatko ma kope cim dalej tym viac-nemam pocit ze by to mizlo a slablo ako sa vsade pise...hybe sa cez den, v noci-citim ze je kazdym dnom silnejsie no bojim sa ci je v poriadku, ze sa tak casto hybe. Na poradnu idem az 24.6

mijunik
31. máj 2014

@larra2606 Ahoj, nemám skúsenosti s takými bolesťami ako popisuješ (teda nie v tridsiatom týždni), ale podľa mňa - ak máš nepríjemný pocit, navštív lekára. Hlavne v tehotenstve by som žiadnu bolesť nepodceňovala. Samozrejme nemusí znamenať vôbec nič, predpokladám, že dieťatko tlačí na nejaký nerv a preto Ťa to bolí, ale keď hovoríš, že máš ešte aj strach, keďže sa bábätko pričasto hýbe, tak zbehni na pohotovosť, tam Ťa vyšetria a budeš vedieť čo sa deje. A verím tomu, že budeš spokojná. Ona aj bolesť sa ľahšie znáša, keď vieš, že nič nebezpečné neznamená. 🙂 Možno Ti aj od bolesti budú vedieť pomôcť. Podľa mňa návštevu lekára neodkladaj, lebo budeš zbytočne nervózna a to Tvojmu dieťatku neprospieva. 🙂 Na pohotovosti sú preto, aby pacientovi pomohli. Mne tak raz povedala lekárka na pohotovosti, keď som sa jej ospravedlňovala, že som "zbytočne chaosila" (mala som výčitky svedomia, že som tam prišla vlastne zbytočne, len kvôli nejakým kŕčom, ktoré ale boli v črevách a nie v maternici, ale to som si nebola istá a bola som už v nejakom cca 35 týžni). A tá doktorka mi povedala, že "to je v poriadku, veď na to tu sme". 🙂 Daj vedieť, ako si dopadla, čo Ti povedali. Držím palce. 🙂

mimi8814
31. máj 2014

ta bolest krizov je asi normalna, ja som na tom rovnako;-/ moj maly je tiez dost aktivny... ale ked sa tinieco nepozdava urcite skoc k lekarovi, budes aspon kludnejsia, ked ti povie ze je vsetko ok...a nestresuj sa😉

alka61
31. máj 2014

@larra2606 presne tak, nečakaj a choď, radšej zbytočne ako neskoro. Budeš spokojnejšia 😵

saffi
31. máj 2014

@larra2606 moze to byt normalna bolest, ale aj nemusi. na tvojom mieste by som sla k lekarovi, nech ta pozrie, moze to byt "nevinne" roztahovanie panvy, ale moze to byt aj skracovanie krcka pripadne otvaranie sa. urcite by som necakala na poradnu na koniec juna. minuly tyzden som mala take strasne bolesti krizov a brucha, tak som hned sla k dr a mam skrateny krcok, plus mi zas vyskocil tlak, tak ma aj hned hospitalizovali. nepodcenuj, urcite chod, moze ti hrozit aj predcasny porod. radsej zbytocnre, ako neskoro, ako hovori alka61

michellka85
31. máj 2014

musis eliminovat stres v sebe, jasne ze ked si nervozna, aj dieta je nepokojne.. pre pokoj duse skoc k lekarovi, ale mna osobne v takom case tak priserne boleli krize, ze som mala problem sadnut/postavit sa.. vsetci mi hovorili, ze co budem robit v 9. mesiaci, ze to mam este cas sa stazovat, ze nemam ani velke brucho, ale bolo to dost zle, nastastie to same preslo asi za 2 tyzdne 😉 a zase v 9. mesiaci mi nic nebolo 😝

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre