Caute mile žienky som v 30 tyzdni, zajtra začínam podla ms 31, som sama doma a strasne z nicoho nic ma zacalo silno bolieť brucho, citim tlak dole, a vyzaruje mi to akokeby do krizoch.... No proste musela som si ľahnúť, moj mi nedvíha... Och strasne to boli taka bodava bolest v podbrusku a vzadu chrbát citim ako keby mi tam pichol niekto nieco na umrtvenie... Ako keby nebol môj chrbát... A teraz ja som od PO ale nachádzam sa v Ke kde na pohotovosť v KE, kde najlepšie ist... Prosím poraďte
Ak je to neznesiteľné a nemá Ťa kto odviesť, volaj 112. Tam Ti snáď aj poradia, resp. pošlú sanitku ak bude treba.
@martinka13 uz som sa dovolala môjmu, uz ide boli na motorkach s kamarátmi tak nepocul mobil.... Och...
Nech všetko dobre dopadne hlavne
Drzim palceky daj vediet ako si dopadla
silno drzim palce
Ďakujem vám, dám vam vedieť.... Ako mala som v plane rodiť v PO alebo v Šaci... Len neviem kde teraz ist.... Joj a ten tlak tam dole, z nicoho nic to začalo....
Držím palce..
fuha, drzim palce. snad to nic nebude.
Aj ka držím palce.
Ako si dopadla
asi sa vysledok nedozvieme 🙂
Ahoj, ako si dopadla? Verím, že je všetko v poriadku. 🍀
@mijunik čaute vsetko v poriadku vrah stahy maternice som mohla cítiť, lebo mam slabý prach bolesti.... To my zdravotníci tak 🤣🤣🤣
Jeej tak som rada zs si v poriadku ja ze uz si porodila 😃
Supeeer, teším sa, že si ok. Nech drobec ešte chvíľu vydrží, kým sa vyliahne. 🙂🙂
super, ze je vsetko OK, drzim palce do dalsich par tyzdnov 🙂
@birika diky...
Držte sa ❤️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?