Trpeli ste tym niekto? Neviem čo ot je, ale bolesť je strašne silná, keď sa neopieram, tak sa idem zblázniť. Je to ťahavá, pálivá bolesť v pravej lopatke a pod ňou, ťahá sa to akoby až k pravému prsníku. Poraďte čo by som si mohla dať a čo to môže byť? Som 18tt. Pri ležaní sa to dá vydržať, inak hrôza. Vďaka.
Moze ist o zlcnikovy zachvat, ten striela do lopatky. Bolest v tehotenstve nie je dobra, ja som bola parkrat s tym na pohotovosti
@lula3108 bolest v tehotenstve je taka ista, sko ktorakolvek ina. Je to stale len bolest. Len je rozdiel, ze bolest coho.
Autorka, zrehme mas bloknutu chrbticu. Skus sa nahriat suchym teplom a jemna masaz. Ak je ti lepsie pri lezani, tak lez, kebo ta moze seknut, ze sa uz nepohnes.
@erikaa09
@stanulienkat
Ďakujem baby, idem sa nahriať suchym teplom, natreli sme to s mužom ozoniconom a dala som si taký prírodný krém ktorý vraj môžem a prešlo to zatiaľ🙏
@lula3108 ďakujem, žlčník to nebude, je to vyslovene chrbtica, len neviem či niečo seknute alebo natiahnuté alebo čo..mávam to už dlhšie a vracia sa mi to napr. keď zle spím, alebo keď mám viac pohybu a podobne..
Však cvic aj keď si tehu
@cafelatte dr. mi zakázal cvičiť, keďže som mala rizikové tehu..
Ako ti môžu uškodiť cviky krčnej chrbtice v tureckom sede. Ja by som cvičila.
@cafelatte mna boli tiez chrbat a dost… a musim iba lezat … takze cvičenie ani v tureckom sede nemozem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Masáž sije