Ahojte baby mávam bolesť už tretí deň pri chôdze dosť silnú niekedy musím si posedieť aspoň 5 minút aby ma to prešlo.
Bola som u svojho gynekológa pred týždňom vraj je všetko poriadku a krčka je ešte uzavretá tak neviem ale bolesť mávam pod bruška až veľmi silnú a od včera mávam biely výtok taký mliečny by som povedala malý ste už niektorá to tak viete mi poradiť čo to je čo to znamená ďakujem
@pukina No neviem ale ďakujem za komentár ale myslíš že je to prirodzene keď že si povedala že sa posúva bábo že to môže mať takú silnú bolesť??
@klarkajozko ja som mala nízko bábo, že ma to tam už tak tlačilo. Pomohlo spať dolu hlavou, panva vyššie a potom som skúšala aj také kúsky,že som si vyväzovala bruško vyššie 🙈 nech toľko netlačí. Ak je to veľmi silná bolesť,skús kúpeľ,ak neprejde,tak to už môže byť pôrod.
@klarkajozko ano moze. ja som uz asi od 30. tyzdna citila tupu bolest na krcku, bala som sa, ze zo mna babo vypadne 🙂 ale nic take sa nestalo. plus som mala zapaleny sedaci nerv, takze koncom tehotenstva ma bolel kazdy jeden pohyb. vsetko preslo po porode
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ak je podla dr vsetko ok, tak s najvacsou pravdepodobnostou sa babo zosuva nizsie