Ahojte dievčatá, prosím neviete mi poradiť. Som tehotná podľa poslednej ms som 14tt podľa veľkosti bábätka som 11tt. Dnes mám silne bolesti brucha na ľavej strane a ťahá sa to až do krížov a zadku. Je to moje druhé tehu . Pri prvom som nič podobné nezažila . Mám ísť na pohotovosť? Bojím sa že tam zo seba urobím blázna 😀 . Máte niekto skúsenosti? Vo pred ďakujem za každú radu. Pekný deň prajem
@jankajanka13 ďakujem za radu 🙂 no naposledy keď som bola na pohotovosti tak ma pani doktorka vysmiala že mám zastavené vetry 😀 práve preto od vtedy každu návštevu prehodnocujem čo najviac
@valeriasiposova uplne vam rozumiem ale urcite sa nedajte odbit debilnymi doktormi 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@valeriasiposova urcite pohotovost, v tehotenstve na seba treba davat pozor a nic nepodcenit...urcite nieje dovod na vinenie sa za to ze tam ides, robis to pre seba a babo, moze to byt cokolvek, prevencia je lepsia ako.riesenie nasledkov