Silná bolesť hrdla v 28. týždni

majkabr
24. sep 2013

Ahojte banky čo na bolesť hrdla som v 28 tt a strašne ma bolí hrdlo, mam aj teplotu . Bola som u doktorky dala mi zatial len kvapky do nosa a sprej do hrdla ale nejako to nepomáha

nadula01
24. sep 2013

kloktaj si hrdlo slanou vlaznou vodou ..a skus si urobit sirup z cibule a medu!

1buja
24. sep 2013

cibula a med je super skus aj vriaca voda cirtonova stava a med.domaci coldrex bez paralenu ak mas aj teplotu rozdrob si do toho aj liek

kaja73
24. sep 2013

Vela c viatminu,beta glukan-mozu ho aj tehule - a vecer nohy do horucej slanej vody a potom teple ponozky a postel. 😉
A jasne ze cesnak,plus kloktakt slanu vodu.

majkabr
autor
24. sep 2013

ako sa robí ten sirup s cibule a medu??

marcelastierankova
24. sep 2013

aj šalvia je dobra na bolave hrdlo,uvarit caj a vlažnym kloktať a trosicka octu pridat do cajika si mozes este ak chces

majkabr
autor
24. sep 2013

@nadula01 ako sa robí ten sirup s cibule a medu??

kitty88
24. sep 2013

@majkabr najlepsi liek na bolest hrdla, co mam roky odskusane, su kvapky florsalmin - zriedit vodou a kloktat, mne to vzdy pomaha... naposledy ked ma bolelo hrdlo (a dost strasne), som tym vykloktala hrdlo iba jeden raz a preslo 😉 takisto pomaha aj na afty a rozne zapaly v ustnej dutine (vyplachovanie tym zriedenym roztokom)

http://www.adcc.sk/web/humanne-lieky/detail/flo...

majkabr
autor
24. sep 2013

@nadula01 Ďakujem už som spravila

nadula01
24. sep 2013

@majkabr
@kitty88 skus aj ten florsalmin,ten je tiez super ako pise kitty88 .drzim palce a prajem skore uzdravenie

majkabr
autor
24. sep 2013

@nadula01 Ďakujem ten florsalmin mám v spreji a nezaberá

dena1973
24. sep 2013

@majkabr Skús piť šalviový čaj a čajom aj kloktať hrdlo. Kloktať 5-krát denne. Čaj piť po dúškoch 1 hrnček 3-krát denne.

schvarzy
24. sep 2013

Ja som na tom rovnako :// Mne pomáha septisan, ten sa môže aj v tehotenstve a šalviový čaj 🙂)

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre