Ahojte banky čo na bolesť hrdla som v 28 tt a strašne ma bolí hrdlo, mam aj teplotu . Bola som u doktorky dala mi zatial len kvapky do nosa a sprej do hrdla ale nejako to nepomáha
cibula a med je super skus aj vriaca voda cirtonova stava a med.domaci coldrex bez paralenu ak mas aj teplotu rozdrob si do toho aj liek
Vela c viatminu,beta glukan-mozu ho aj tehule - a vecer nohy do horucej slanej vody a potom teple ponozky a postel. 😉
A jasne ze cesnak,plus kloktakt slanu vodu.
ako sa robí ten sirup s cibule a medu??
aj šalvia je dobra na bolave hrdlo,uvarit caj a vlažnym kloktať a trosicka octu pridat do cajika si mozes este ak chces
@majkabr nech sa paci ! http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=116220
@majkabr najlepsi liek na bolest hrdla, co mam roky odskusane, su kvapky florsalmin - zriedit vodou a kloktat, mne to vzdy pomaha... naposledy ked ma bolelo hrdlo (a dost strasne), som tym vykloktala hrdlo iba jeden raz a preslo 😉 takisto pomaha aj na afty a rozne zapaly v ustnej dutine (vyplachovanie tym zriedenym roztokom)
Ja som na tom rovnako :// Mne pomáha septisan, ten sa môže aj v tehotenstve a šalviový čaj 🙂)
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
kloktaj si hrdlo slanou vlaznou vodou ..a skus si urobit sirup z cibule a medu!