Chcela by som vase skusenosti co ste brali cele tehu AD a ako babatko? A ako ste rodili ci vsetko ok?
Ja som mala prve tehu stvrtinovu davku seroxatu a mala som nariadenu sekciu od psych.
Vsetko v poriadku len som mala neprijemny zazitok potom na jyske a ostala trauma.
Teraz som druhykrat tehu ale uz od zaciatku som citila ze stvrtka nestaci tak som bola na polke.No ako sa blizi sekcia co bude urcite lebo mam tenku jazvu, tak sa trauma vynara a psych odporuca prejst na celu davku ..teda tych 20 mg...uz som na 15mg... No beriem to ako zlyhanie moje a bojim sa aj o babo aby nemalo nejake nasledky ...keby nie tej traumy mozno by to nemusrelo byt ale teda uz to neviem nijako zmenit a bojim sa znova aj sekcie ...rada by som mozno povzbudit aj zeny co ste brali cele tehu aj vyssiu davku a vsetko bolo ok aj porod a tak ...vdaka ❤️
@cookie29 no praveze trauma odisla natolko ze sme chceli druhe 😊no ako sa to blizi je to spat...moj psych kaze navysit lieky on neuznava psychologov az tak v tomto pripade...a uz aj neskoro mi to riesit ...uz mi aj tazko niekde chodit no
Vazne nikto ? Ked nechcete verejne kludne ss mi napiste ♥️
@danielkadandy nuz ale ta trauma zrejme neodisla, len sa niekde zahrabala a je spat :( ono to vacsinou vylezie, ked to najmenej caks/potrebujes ... Mne napriklad EMDR pomohlo aj 1-2 sedenia
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja neviem co na to povedat, len ma napada, pokial ide o konkretnu traumu, to sa nedalo riesit skor? Psy take nieco nenavrhol? Lebo navysit lieky nie riesenie :( aspon nie dlhodobe. Existuju predsa rozne techniky, napriklad EMDR a pod, psychoterapia atd urcite to nie je Tvoje zlyhanie. Drzim palce