Serkláž v tehotenstve

dina0323
26. júl 2024

Ahojte mamičky, je tu niekto po serklaži?
(Prosím len aktuálne) Mňa to čaká.
Zaujíma ma ako dlho ste boli po výkone v nemocnici a ako ste potom fungovali doma, ďakujem.

katarinaschober
27. júl 2024

@dina0323 mozem sa ta opyat aky dovod mas na serklaz

eva233
27. júl 2024

V 22tt robená serklaž (december 23) krcok 6mm potom stiahnuty na 3cm. 10 dní v nemocnici následne mesiac doma s tým, že každé 2t som chodila na sono. Doma som viacmenej nič nerobila, ale chodila som pos schodoch čo mohol byť problém. Pri 2.sone Dr zistil, že krcok povolil na 2,5cm. Ďalšia hospitalizácia, kortikoidy magnézium v 26tt (bábätko malo 760g). 7 dní v jednej nemocnici p týždni ma brali do MT kde som ležala až do 37tt tam som len ležala a išla na WC. V 37tt som nemala kontrakcie a bola som otvorená na 6cm s tým, se steh držal asi na pol cm. Ked ho rozstrihli do 2 dni som bez kontrakcií bola na 8cm. Prepichli plodovu vodu a dcéra bola na svete do 3 hodín s mierami 50cm a 3000g

katarinaschober
27. júl 2024

@eva233 ale preco vam to robili?

eva233
27. júl 2024

@katarinaschober ako som písala vyššie. Krčok som mala skrátený na 6mm a zvnútra som sa otvárala.

dina0323
autor
27. júl 2024

@katarinaschober mám zmaknuty a skrátený krčok, no neotváram sa.

martaatram
29. júl 2024

Z mesiaca na mesiac skrateny krcok na 0,8 v 23 tyzdni … v nemocnici 5 dni potom 3 mesiace doma s panvou hore ..kazde 2 tyzdne kontrola … neotvarala som sa …

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre