Ahojte prosim Vas mate niektora skusenost ? 🥺😢alebo poznate niekoho so stastnym koncom ? Momentalne v nemocnici v 24 tt urobena serklaž kde mam makky krčok a skrateny na 0,8 ….strašne sa bojim aby sme to potoahli čo najdlhšie 🙏🏻
@timea301196 bozeee 🙏🏻🙏🏻❤️ďakujem Ti kraaasne za povzbudenie 🍀Krasne detičky
Hospitalizacia od 12tt, planovaná serkláž v 20tt, nakoniec nerobili, v 28tt otvorená na 1prst, krcok makký, porod v 42tt s vyvolavackou 😀
@suzitok waaaaaw 👏🏻👏🏻ale si si musela prezit stresov 🙄🥺
@martaatram to ano, ja som si to v podstate "odlezala" na infuziach az do porodu bez pohybu - na lozku, jedine wc sprcha, nic viac som nemala povolene
@suzitok obdiv ..mna by mali zajtra pustit domov tak prisny rezim tiez a otazka lezala si doma tiez tak s panvou hore stale ?? Rozmyslam ako si to spravit
@martaatram v 16tt krcok 1,3 otvorený do Y, následne serklaz. Stehy mi vyberali v 36 ty, pôrod 37+2 tt vyvolany
Drzim silno palce 💪💪💪💪
@olivia1425waaaaaaw 🙏🏻🙏🏻🍀dakujeeem
Ak by ste mi mohli este ako ste doma lezali ci len panva hore alebo aj normalne
@martaatram ano, vkuse v tej polohe, najskor mi z toho bolo zle, ale neskor som tak bola bezne a po porode mi to aj chybalo 😀 to som sa zase ucila lezat normalne 🙂
@suzitok a ako si to riesila ? Neviem si predstavit kukat tak telku ked v nemocnici mam polohovatelnu postel ale doma neviem ako to poriesim
Normalne som podlozila matrac, inak velmi dobre sa lezi opacne aj na tych ležiacich, či sedacích vakoch, neviem ci vies co myslim..
@suzitok asi viem ale aj telku kukat na tom? 😁rada citam tak by som chcela taku polohu naj
@martaatram ja som mala serklaz s dvojickami, rodila som v 37 tyzdni prirodzene, sice som lezala v nemocnici 9 tyzdnov.... chalani budu mat v novembri 10 rokov..... treba mysliet pozitivne a posluchat lekarov.... ja som stale pocuvala, ze kazdy den v brusku sa pocita...
@maminkasisa presne 👍
@martaatram ak sa da, treba podlozit nozicky na posteli napr knihami len pri nohach a tak lezat v podstate dole hlavou
Moja mamina pred vyse 30rokmi mala aj so mnou, aj so sestrou serkláž cca v 5.mesiaci, obe sme sa narodili donosene, 6 a 10 dní ored termínom pôrodu. Ona sle prísne pre ležala posledné 3mesiace v nemocnici, a tiež to riešili tak, že spodnú časť postele pri nohách podložili knihami ci tehlami... Proste vtedy polohovatelne postele ešte ani neboli.
Držím palce, nech to dotiahneme do šťastného konca!
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Moje šťastné konce
Syn 27tt 7mm krčok otvorena na 2 potiahol do 35/3
Dcéra serkláž v 24tt potiahla do 36/3 kde v 36/0 prestrihli steh. Krčok mal zo začiatku 3cm ale postupne ho držala serklaz na 1cm 🙂