Serkláž, skracovanie krčka a bolesti

tanikoro
19. júl 2014

🙂 Ahojte maminky, prave som po serklazi 1den,citim sa ,,pod psa" a okrem ineho mam tvrdnutie caste a bolestive. Na izbe som sama od pondelka ,uz sa sama so sebou aj bavim 😒 a tak Vas prosim,dajte mi nejake info ako ste to zvladali vy,ci uz serklaz ci rizikove tehotenstvo a lezanie. Pri dcerke som bola sita aj lezala uctihodnych 32t v nemocke ale nic ma nebolelo. Tak snad tu najdem nieco povzbudive 🙂 Viem ze uz par takych tem tu je ale vsetkysom precitala najmenej 5x ☹ 🙂

kiki68
19. júl 2014

vydrzat, kamoska to vydrzala a ma zdrave dietatko. Musis v to verit,ze to dobre dopadne a hlavne nestresovat sa,to je zaklad toho celeho. Stres strane kyve celym telom,celym systemom. Drzim palce! 😉

megba
16. sep 2014

@tanikoro ahoj, chcem sa spytat ako si na tom? Mna tiez zasivali v juli (lezala som v BA v ruzinove) a termin mam v novembri, tj som na tom cca ako ty, mna zasivali v 21tt a bolo to niekedy okolo 10.7. Odvtedy len lezim, doma, v nemocke som bola 2 tyzdne. Rezim mam prisny, nerobim prakticky nic. Dcerka musela kvoli tomu do jasli, pretoze sa o nu nemozem starat. Takze nie si sama s takymito problemami 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre