Mali ste niektorá serklaz? Ako dlho ste vydržali a v ktorom tt Vám ho robili? Dodržiavali ste aj prísny pokojový režim? Ďakujem.
Ahoj, mne robili serkláž a všetko prebehlo v poriadku. Robili mi ju v 17 tt a zatiaľ je všetko v poriadku. Teraz som v 21 tt ❤️
@luciabasistova to ma veľmi teší, dúfam, že všetko dobre dopadne. Mne spravia preventívnu serkláž.
@leona1234 aj mne robili preventívnu... Bol náznak otvárania tak pre istotu 😉
@luciabasistova v ktorom tt si?
@leona1234 teraz som v 21 tt
@luciabasistova držím palce, cely čas oddychujte?
@leona1234 ďakujem ❤️🙏... Nie ja chodím do práce na 4h ale som ucitelka tak nemám ťažkú prácu. Ale inak nemôžem sa zaťažovať.
@luciabasistova ja som tiež učiteľka, vôbec som pri prvom tehotenstve neodpočívala, bola som aktívna, a nedopadlo to pre mna dobre 🥺 krčok sa mi začal otvárať bez bolestne 😞
@leona1234 och jejo.. A ako to dopadlo?
Mňa robili v 26tt, v nemocnici som ležala 20 dní. Prvé dni po zákroku som mala bolesti ako pri ms, ale postupne sa to zlepšovalo. Dodržiavala som kľudový režim, zostala som na PN až do materskej. Vyberali mi to v 36tt a rodila som skoro presne na termín.
Momentálne som v 24tt a Dr ma ukludnuje, že zatiaľ vyzerá v poriadku, možno sa tomu v tomto tehu vyhnem 🙏🍀
@luciabasistova potratila som v 23tt. Udržali ma len týždeň, už to bolo v pošve tak som musela porodiť 🥺 malinky nemal šancu 😞
@leona1234 tak to mi je veľmi ľúto.. Ked vidím co sa môže stať, asi pôjdem na PN.. Zajtra mam morfo s 3D..tak uvidíme ako dopadneme ❤️🙏
@luciabasistova odpočívate, dávajte ma seba pozor. Práca neutečie 🥰 veľmi držím palce!
@leona1234 mňa teraz vyšetruje normálne zospodu sondou a prstom 😖 to sa vždy bojím, čo to bude robiť ale zatiaľ že zatvorený...začal mi dávať poradne po 2 týždňoch, lebo sa blížim k 25tt, kedy sa mi začal pri dcére skracovať...stále vidím, že váha, či ma poslať na serkláž...ak bude treba, tak samozrejme pôjdem, nie je o čom... teraz ju ešte nemám robenú, to som mala pri predchádzajúcom tehu pred 6 rokmi, po nej ma vyšetroval už len cez brucho a mala som prísny kľudový režim, žiadne prechádzky nič, len ležanie a keby som mala bolesti, hneď bežať do nemocky
Mala som serklaz v 26 tt koliskracovaniu sa vnutornej braniy lezala som az do 37
37/3 mimprestrihli a den nato som porodila akutnou sekciou moj gyn si totoz nevsimol ze mam dieta 4 t pozadu. Je chvalabohu vsetko v poriadku zatial.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?