Serkláž

esterka13
9. okt 2022

Ahojte , chcem sa len opytat ci je tu nejaká mamička ktorá sa začala skoro otvárať ako ja , som v nemocnici , 21. Týždeň. A krčok sa mi otvoril na 1cm , zajtra mi budú robiť serklaz, ma s tým niektorá z Vás skúsenosť ? Ďakujem
Neskutočne sa bojim , plačem a pytam sa prečo keď doteraz bolo všetko fajn

birika
9. okt 2022

@esterka13 netreba sa bat..robili mi ju tiez v takom tyzdni a nakoniec som prenasala...neobmedzuje to, len treba viac oddychovat, menej chodi - proste setrit sa 🙂 bude dobre 🙂

jaga18
9. okt 2022

Žiaľ stava sa, plač tomu nepomôže. Mne tiež robili serklaz, od 20 tt to stále odkladali, nakoľko som mala medzitým silný hnisavy zápal stredného ucha a kým som sa z toho konečne dostala som bola 26tt. Všetko dobre dopadlo, steh mi vybrali v 36tt, rodila som v 42tt vyvolavackou.

traktor
9. okt 2022

3 x mi robili serklaz a vzdy to dopadlo dobre. neboj sa, radsej takto, ako porodit skôr

janezz
9. okt 2022

@esterka13 aj mne robili pri obidvoch tehu, nie je sa čoho báť. Treba veriť, že všetko dobre dopadne. Mne robili v 25tt a rodila som na termíny. Hlavne počúvaj Dr a niečím zamestnaj hlavu. Držím palce

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre