Šance na udržanie plodu

7. okt 2023

Ahojte, chcela by som váš názor,popripade vaše skúsenosti.
Som v 7tt, začala som v noci krvácať ako pri menzese, jemné kŕče. Išla som samozrejme na pohotovosť. Plod je na správnom mieste, je živý. Dali mi injekciu a odporučili klud. V pondelok idem k môjmu gyn.
Aké sú šance že sa plod udrží? Tehotenstvo nebolo plánované, mám ešte čerstvú traumu z prvého pôrodu... bijú sa vo mne rôzne pocity.

danielahamar
7. okt 2023

50/50 ako pri všetkom

marhulka13
7. okt 2023

Ja som takto krvacala dva mesiace, cely čas som ležala v nemocnici. Potom už to bolo v pohode, pustili ma domov, išla som na kontrolu k môjmu gyn a už nebilo srdiecko. Gynekolog mi povedal, ze až 80% žien s krvácaním dieta donosi. Vzdy je to 50/50

stellarstar
7. okt 2023

To je také ze finty finty, tu ti nik a to odp nedá dokonca ani dr. Cele je to na prirode

jaskolka
7. okt 2023

Nedá sa nič vopred povedať. V takých začiatkoch je to vždy bud - alebo. Je to na prírode. Raz som počula takú vetu, že prvé 3 mesiace je zárodok "taky hosť, ktorý sa rozhoduje, či sa mu na návšteve páči, aby sa ubytoval do konca"
Čiže nič viac, ako sa urobilo už sa nedá urobiť. Oddychuj, mysli pozitívne a držím palce.

autor
7. okt 2023

Ďakujem všetkým za odpovede. Aj som si sama myslela že je to 50 na 50. Moje pocity popravde tiež... uvidíme čo bude do pondelka.

maminkadeticiek
7. okt 2023

V noci by som povedala ze ma sancu 50:50,ale dnes rano poviem ze 60:40.60% pre plod.A to preto,ze asi bude silne a zivotaschopne ked sa udrzal aj po krvacani.
Moznonto bola skuska pre teba aby si si v sebe upratala nakolko ti na nim zalezi.Urcite si to citila.

danielahamar
7. okt 2023

ja som krvácala pri 2deťoch, presne v 12tt, takže naozaj je to indi a musiš sa šetriť

bejbypd
7. okt 2023

Pri treťom som obcasne krvacala prvé tri mesiace ...zvíťazili sme ,včera mal bambulko 8 mesiacov ..držím palce

k47
7. okt 2023

@marhulka13 Tak 80% alebo 50/50?

marhulka13
7. okt 2023

@k47 lekár povedal, že vedia toľko zachrániť, ale ja si myslím, že je to 50/50. Vzdy sa môže hocičo ešte stat

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre