Rýchly tep srdca a pôrod

erika10051
13. jan 2016

Ahojte, mám rýchly tep srdca, v 28tt mi v nemocnici namerali 119 úderov za min. a to som bola v kľude. Mávala som dosť rýchly tep aj pred tehotenstvom, preto sa bojím, či to nemôže mať nejaký vplyv aj počas pôrodu. Mala by som to niako riešiť s mojou gynek.? Poraďte. Ďakujem 🙂

katrin21
13. jan 2016

@erika10051 daj si vysetrit stitnu zlazu....

katuliena82
13. jan 2016

Treba riesit s internistom. Pricin moze byt vela. Nik to v nemocnici neriesil? Drzim palce 🙂

katrin21
13. jan 2016

inak, v kludne si mohla byt fyzickom, ale nie psychickom... to sa hned prejavi na tepe, aspon u mna.. ale ako prve ta stitna zlaza, tak je najcastejsie za tym.. mozes mat hyperfunckiu napriklad, v v tehotenstve sa to stava, hormony skacu...

hradnapani
13. jan 2016

@erika10051 ja mam takyto tep na kazdej poradni a mavala som to aj pri prvom dietati. A vzdy som mala sklon k vyssiemu tepu. Nikto to nikdy neriesil, porod bol ok. Ak mas ostatne vysledky v poriadku, tak sa nestresuj.

katuliena82
13. jan 2016

Aj anemia, nizky tlak...to vsetko sposobuje vyssi tep. A tehotne vyssi tep mavaju. Ale porad sa s lekarom

seahorse27
13. jan 2016

Aj som mala taky tep v tehotenstve - ak ho nemas taky stale pri kazdom merani, tak je to ok. Mne to nijako neriesili, nebol ziadny problem pri porode - absolvovala som dva 🙂

jahody11
13. jan 2016

Ja som mala pri oboch 120 v klude. Tiez to neriesili a porod 2x v poriadku 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre