Ružový výtok v 7. týždni a karanténa

19. feb 2021

Ahojte , som momentalne v karantene , a este mam byt tyzden, ale dnes mi prisiet negativny PCR test , presne o tyzden mam ist na kontrolu kedy budem 8 tt, dnes som sa zlakla lebo mala som ruzovy vytok na vlozke. Budem sa sledovat , dufam ze to je len uhniezdovanie. A kef sa to zhorsi bozechran tak co? Ked som v tej blbej karantene tak nemozem ist akoze na vysetrenie k lekarovi ani? Co mam robit ?

jdvorka
19. feb 2021

Ja by som zavolala na gynekologickú ambulanciu na pohotovosti a tam ti už poradia, čo máš robiť. Na ošetrenie máš nárok, aj keď si v karanténe a určite im spomeň, že máš výsledok PCR testu negatívny. Určite nečakaj, či sa ti to zhorší, to už môže byť neskoro.

lubiss
19. feb 2021

no ja som sice v 13tt ale nedavno som mala rano ruzovy vytok a vecer zo mna vyvalila krv a to nemam od zaciatku sex ani nic..bol to hematom teda aj je...len doma momentalne lezim..no urcite by som si zavolala minimalne

any_soj
19. feb 2021

Volaj na gynekologickú pohotovosť a nenechaj sa odbiť.

evistaevista
19. feb 2021

Vyveďte ma z omylu ak predpokladám, že uhniezdovanie má za sebou tak 7 týždňov??... Na koňovi sa dozvieš hocičo veru. Ale toto by som sa pýtala skorej lekára.

monro
20. feb 2021

@evistaevista presne, uhniezďovanie to byť nemôže.

mariska1989
20. feb 2021

Uhniezdovanie je cca 5 deň po ovu takže nemôžeš v 7 ty mať uhniezdovanie .určite zavolaj ako ti baby rádia ono niekedy to nieje nič a niekedy môže že byť začínajúci potrat samozrejme nechcem strašiť ....a však keď ti prišiel výsledok PCR testu tak tým konči karanténa nie ! Nepíšeš že či si bola v kontakte s niekým či si prišla zo zahraničia na aký deň si mala test ak na 8 deň si robila pcr a prišiel výsledok tak ti skončila karanténa

andy1985
20. feb 2021

@mariska1989 karaténa končí na 14 deň a to že je negatívna to neovplyvní! To sú tie nové podmienky

autor
20. feb 2021

@mariska1989 ja som v karantene od 12.2. Isla som na 8 den na pcr hned mi vecer prisiel vysledok, a myslim ze musim tu 14 dnovu karantenu aj dokoncit.. vytok som od vcera nemala, neviem co to mohlo byt, toto je najhorsie ze vsetko sa feje bud piatok vecer kde ti nikto nedvihne telefon a vikendy gynekolog tvoj nepracuje.. nic ma neboli, klasicky ako ma bolelo cele tyzdne brusko ako pred Ms to sa asi roztahuje maternica, nevolnost unava normalne priznaky, nic sa nezhorsilo

autor
20. feb 2021

@mariska1989 aaa manzel pozitivny bol od 12.2 takze preto sme doma

mariska1989
20. feb 2021

@andy1985 to už zas stihli zmeniť však bolo že na 8 deň test ak negatívny tak končí a 14 dňový že musia byť len ty čo prišli z určitých štátov 🙈

mariska1989
20. feb 2021

Niektoré to tak majú že praskne malinká cievka a troška špinia ale ináč býva ok . Ja som maka ale hnedaste u mňa bol problém že som mala zo spodu zápal .

andy1985
20. feb 2021

@mariska1989 áno najprv to bolo tak keď prišli zo zahraničia a teraz že všetci aj keď mali negatívny test.....tu sa furt niečo menia

calmmeadow
20. feb 2021

volala by som doktorovi ci by mi minimalne nemohol predpisat progesteron....mozes krvacat v pripade,ze ho mas nedostatok,ale ak by to aj nebolo tym,tak jeho uzivanim nic nepokazis,babatku neublizis.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre