Ahojte 🙋
Potrebujem radu skúsenosť. Mám taký problém včera som bola u gynekológa ktorý mi potvrdil tehotnosť som v 5 týždni ale mám taký problém že mávam hnedý hustý výtok a niekedy zas riedky ryžový výtok nie je ho veľa len pri močení mimo močenia výtok nemám. Samozrejme že dr. Som to povedala dal mi nato lieky duphaston ale veľmi sa bojím že o dieťa prídem 😔😔😔 . Jedno dieťa už mám 6. Ročné o jedno som prišla 😔 ... O toto už prísť nechcem 😔 máte nejaké skúsenosti s týmto výtokom prosím ? A tiež skúsenosť z duphastonom ? Ďakujem za každú skúsenosť a radu.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Tiez som to mala, dokonca az v 8tt a nic, za par dni preslo a odislo. Vajicko sa moze uhniezdovat, maternica je prekrvena, mohla ti nejaka cievka prasknut.
S Duphastonom skusenost nemam, ale ak ma byt tehotenstvo v poriadku, tak sa udrzi, ak nie, tak nepomozes tomu nijako. V prvych tyzdnoch je to hlavne na prirode. Nemysli na to, nestresuj