Ahojte tehulky a skusene mamicky,
chcem sa poradit. Vcera som si nasla v noci po sprchovani na intimke trocha ruzovo- hnedeho vytoku a mala som aj dlhsie svrbenie zo spodu a bolesti slabe v podbrusku. Cely den som sa viacej namahala- upratovala a tak, co normalne az tak nerobim. Sla som na pohotovost, robili mi sono, stery ...vsetko ok, krcok drzi, neotvaram sa, aj placenta je v poriadku. Akurat mam vraj zapal- kvasinky. Dali mi cipky candibene a este nejaku masticku a ak to neprejde po troch dnoch , Ze vraj sa zatka troska mohla povolit. Dnes som si nasla znova na toalete kvapkuu rozoveho vytoku. Mate s tym niekto skusenost? Vraj sa nemam obavat a som zatvorena a vsetko je ok. Dakujem
A este jedna podotazka...pozerala som si lekarksu spravu, kde pisu, ze velkost hlavicky pasuje na tyzden,ale bruksu je takmer o ncele dva tyzdne mensie. K tomu sa mi ale nevyjadril- vrak je vsetko ok. Dakujem
dakujem za odpoved lucianka. asi hej, dost ma to vystrasilo. cele tehotenstvo bezproblemove a zrazu toto. uz som zacala liecbu. to svrbenie som mala uz dva tyzdne, minuly tyzden som bola u svojho lekara ten povedal, ze je to normalne v tehotenstve, ze nemam ziadny zapal a nic mi nedal. dobre ze som sla na pohotovot
@jannet07 to uz je aky gynekolog.velmi pomaha canesten krem a intimny gel
@anakristina no asi tak...uz mam ist k nemu iba raz- buduci tyzden na kontrolu a po porode vymenim lekara. Nerobil mi ani stery nic- len posudil minuly tyzden, ze to zapal nie je.. vcera som mala cely den aj taky kvazi hrudkovity vytok- nie moc, ale bol.. a vecer ten slabo ruzovy ( jedenkrat)no chvalabohu mi na pohotovosti pomohli
@jannet07 ja sa bojim aj cvicenia aby som trochu nezakrvacala.ale tak svrbenie nemam.take krvave vytoky prave to sposobuje.treba to hned riesit.ved to je utrpenie
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
pravdepodobne máš silnú kvasinkovú infekciu ktorá ti "rozožiera" krčok. Kámoška to mala presne tak ako ty. Po preliečení výtoky skončili. Nemaj obavu 🙂