Ružový výtok v 24 týždni

masenka999
16. okt 2012

☹ Ahojte milé mamičky som v 24 tt a momentálne rieším problém slabučkého ružového "prekvapenia" v podobe troch malých bodiek pri na toaleťáku po malej potrebe Som z toho zúfala neviem odkiaľ sa tam mohol nabrať, trpím tehotenskými výtokmi od začiatku tehot. a preto nosím intimku, ktorá bola čistá biela len na toaleťáku som zbadala malé bodečky slabo ružovej farby. Veľmi ma to znepokojuje. Na poradni mi lekár kontroloval či sa otváram a všetko bolo v poriadku a o dva dni neskor rieším túto dilemu. Neviete mi poradiť ? Mimochodom stalo sa mi to dnes v noci a zatiaľ nepozorujem nič čo by ma malo zase znepokojiť ( Vďaka ! Bohu ) 😖 😢

ikke
16. okt 2012

@masenka999 tak sa neznepokojuj. tri "malé bodečky slabo ružovej farby" naozaj nic neznamenaju 😉 iba ak by sa to zopakovalo alebo by to pokracovalo, treba zajst za dr.

andrejka1983
16. okt 2012

@masenka999 to nič neznamená 🙂 neboj....ale akonáhle by to však boli väčšie kvapky alebo nejaké výraznejšie bolesti, vbehni sa opýtať na gyndu...radšej skorej ako neskor.... 😉

lucka1987
16. okt 2012

@masenka999 neznepokojuj sa.. povie ti co sa stalo mne v tehotenstve.. cele tehu som mala rizikove po predoslom potrate a dlhsej snahe o babatko. cely prvy trim so spinenim a krvacanim a dva krat v nemocke..
uz som bola chora z toho sledovania sa. dokonca som kupovaa len cistno sneho biely toaletak, aby som vedela, akej farby spinim a ci nekrvacam.. ked raz kupil mm toaletak biely s cervenymi jahodkami, normlane som sla do obchodu kupit este jeden pre seba , cisto biely. no strasny strach. az mi je do msiechu teraz z toho.. ale k veci.. raz po navsteve vecka som na tialetaku zbadala take vlakienka cervene.. chvilku som cakala.. o hodinu na to kuknem na intimku a v cirom vytoku zas tie cervene vlakna. .. som sa riadne zenpokojila, zas trses, buchanie srdca, strach... a potom som si uvedomila, ze som mala oblecene cervene balnene nohavicky, a aksi pustali taku plst v cervenej farve, a ta sa mi lepila na pukanu 😀 😀 😀
to len na rozveselenie. neboj nic. ak by bolo toho viac a opakovane, zajdi a pohotovost, no inak neznervoznuj sa zbytocne 😉

masenka999
autor
16. okt 2012

lucka1987 to píšeš o mne ? 🙂 ja sa presne v tomto vidím, som taká istá :( a ďakujem baby 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre