Ružové špinenie

marietka71
11. feb 2024

Ahojte 🙂 prišla som si po radu keďže sa človek citi lepšie ak vie že sa iste veci nedejú len s ním. Pred mesiacom som bola na pohotovosti s tým že som mala ružový výtok ale v podstate len pri utierani na toaletaku, následne mi moja doktorka nastavila Duphaston a Ascorutin - vraj som mala malý hematon a vstrebalo sa to a pomáhalo mi to avšak dnes v noci som znovu mala to iste ako pred mesiacom že som mala na papieri ružové, bola som u doktorky a hematon nemám a povedala mi že je všetko v poriadku a lieky mám naďalej brat, mám aj bolesti v krížoch ale také že mám pocit že ma niekedy vážne sekne 😀drobček sa krásne hýbe aj krvné testy mám v poriadku, len pH moču mám nízky a tlak trošku. Stalo sa vám to prosím ?, viem že si poviete že keď doktorka povedala že je všetko v poriadku nemám stresovať, ani nejak extra nestresujem, len ma skôr zaujíma či ste sa s tým aj vy stretli a či máte s tým skúsenosti. 🙂 Dakujem 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre