Ahojte, dnes som dostala výsledky krvných testov a vyšlo mi, že mám Igg a Igm pozitívne. Som V 15 týždni tehotenstva. Tretí výsledok bol vysoká avidita, ale neviem čo to znamená. Doktor mi hovoril a interrupcii, ale to sa rozhodne až po vyšetrení na infekčnom. Má s tým niektorá z vás skúsenosti? Snažili sme sa o bábo veľmi dlho a nechcela by som oňho prísť. Ďakujem
ja som mala tiez vyssie hodnoty na rubeolu, potom mi testy opakovali a nestupalo to, tak ze je to ok. tie vysledky mozu byt aj niecim skreslene, nemusi to este nic znamenat, urcite by som si nenechala vziat vytuzene babatko...
@patricia5 - ahoj, mala som to iste. Poslali ma na infekčné do Martina, tam bola úžasna lekárka, vravela, ze testy bývajú veľakrát skresľujúce. Rovno zanadavala, ze slovenské súkromne labaky nakúpia testery po záruke a potom hlúposti vychádzajú. Samozrejme ze testy na infekčnom uz vyšli v poriadku. Ale stalo ma to 3 týždne nervov a uplakanych noci. ☹
Inak v karte som si našla záznam ze ako dieta som bola očkovana vakcínou Rubivax, aj to ma trochu ukludnilo.
Držím palčeky, az je vsetko v poriadku, mne sa potom narodil zdravý krásny chlapček 🙂.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@patricia5 mala som to isté, vysoká avidita je práveže dobrá, čím vyššia, tým staršia infekcia (a vyzretejšie protilátky). Naša maličká je úplne ok. Všetko bude dobré neboj 😉