Rubeola v 15. týždni

patricia5
17. jún 2015

Ahojte, dnes som dostala výsledky krvných testov a vyšlo mi, že mám Igg a Igm pozitívne. Som V 15 týždni tehotenstva. Tretí výsledok bol vysoká avidita, ale neviem čo to znamená. Doktor mi hovoril a interrupcii, ale to sa rozhodne až po vyšetrení na infekčnom. Má s tým niektorá z vás skúsenosti? Snažili sme sa o bábo veľmi dlho a nechcela by som oňho prísť. Ďakujem

denduska
17. jún 2015

@patricia5 mala som to isté, vysoká avidita je práveže dobrá, čím vyššia, tým staršia infekcia (a vyzretejšie protilátky). Naša maličká je úplne ok. Všetko bude dobré neboj 😉

scorpio89
18. jún 2015

ja som mala tiez vyssie hodnoty na rubeolu, potom mi testy opakovali a nestupalo to, tak ze je to ok. tie vysledky mozu byt aj niecim skreslene, nemusi to este nic znamenat, urcite by som si nenechala vziat vytuzene babatko...

jani2
18. jún 2015

@patricia5 - ahoj, mala som to iste. Poslali ma na infekčné do Martina, tam bola úžasna lekárka, vravela, ze testy bývajú veľakrát skresľujúce. Rovno zanadavala, ze slovenské súkromne labaky nakúpia testery po záruke a potom hlúposti vychádzajú. Samozrejme ze testy na infekčnom uz vyšli v poriadku. Ale stalo ma to 3 týždne nervov a uplakanych noci. ☹
Inak v karte som si našla záznam ze ako dieta som bola očkovana vakcínou Rubivax, aj to ma trochu ukludnilo.
Držím palčeky, az je vsetko v poriadku, mne sa potom narodil zdravý krásny chlapček 🙂.

jajanr
8. jún 2017

@jani2 vraj vsetky tieto vysledky mozu byt skreslene dokonca aj na zltacku a aj hiv...to je sila fakt a potom to cakanie na infekcnom 3tyzdne vsak?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre