Ahojte, prosim stalo sa Vam ze ste zistili ze ste tehotna a boli ste predtym na röngene? ( o tehotenstve som nevedela) Bola som so synom na röngen ruky mala som ho na sebe .. mala som ten pas okolo brucha a aj on mal.. moze sa stat ze by sa nieco stalo babetku? dakujem pekne za odpovede
stalo 🙂 neboj sa vsetko bude v poriadku, ono to ta priroda zariadila, ze tie prve tyzdne kym nevieme, ze sme tehotne a ako na just ides k zubarovi, na rontgen, na oslavu s kopou alkoholu, je to obdobie kym sa drobec uhniezdi, napoji na tvoj krvny obeh viac menej dobre chraneny a dnesne rontgeny nie su uz ani take silne ako v minulosti, takze ta absorvovana davka je slabsia
ja som teraz v 19tt a vsetko je v poriadku a bola som na rongene sama so sebou, ked som este nevedela ;)
Keď ste mali ochrannú vestu, čo riešite? Či si myslíte, že vám ju tam dajú pre parádu, aby ste boli pri röntgenovaní krajšia? Tak asi má nejaký účel-chráni vnútorné orgány pred ožiarením.
@asia83 na zaciatku sa ma opytala ci som tehotna alebo dojcim ... povedala som ze nie .. v tom case som nevedela ze som tehotna 🤷♀️ zato sa pytam .. nie som zbehla v tychto veciach...nechodim na RTG kazdy den a nie este v tehotenstve... myslim ze mala rada pripadne normalna odpoved by uplne stacila....
@petamich dakujem pekne 🙂
Nie nic sa nestane.... Neboj sa 💜
Mám jednu známu ktora bola počas tehotenstva na MR vysetrenie kvoli jednej zákernej dg a chodila na chemoterapiu od 26tt tehotenstva.Babetko je zdravý😊
Mne robili rengen a na druhy den magneticku ono to neuskodi nijako bolo som 12+ tt
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Prepacte oprava *Röntgen*