Ahojte,asi pred mesiacom som bola pri koznej,lebo sa mi zacali robit vyrazky na laktoch,ta mi povedala,ze je to zihlavka,dala mi lieky Omarit,kedze ani po tyzdni sa to nezlepsovalo,ale osypala som sa viacej,zasla som k inej,ta mi povedala,ze je to roztocova dermatitida,dala mi lieky,maste,ale kazdy den mam viacej vyrazok,dokonca sa mi na nohach objavili pod niekorymi vyrazkami velke modriny,som uz s toho zufala,neskutocne to svrbi,mohla som si tie modriny urobit sama skrabanim?ja uz neviem co si mam o tom mysliet ...okrem toho beriem asi 2mesiace AD anafranil,predtym som brala ine ...prosim,co si o tom myslite?ma niekto s tym skusenost?za kazdu odpoved budem vdacna
Ktorej lekarky? Koznej? Ja to chapem tak, ze po mesiaci brania noveho AD sa Ti zacali robit vyrazky. Co Teda Moze byt neziaduci ucinok lieku. A ak to je roztocova dermatitida, poradila Ti, co mas este robit?
Vymenit matrac? Vyvarit postelne pradlo alebo nejake ine veci?
@katkazuz nie psychiatricka,lebo jej som to ukazala prvej,tie ADberiem uz viac ako 2mesiace,je mozne po dvoch mesiacoch sa takto osypat s AD?kozna mi ano vravela,vsetko vyprat,povysavat...skoda,ze to neviem odfotit ...uz som rozmyslala,ze mam doma penicilin,tam pisu na infekciu koze,ci to neskusit zobrat
ak chcete zvonka vam viem pomocť, pracujem s tibet.-čiskou prirodnou kozmetikou a ta je na veľa veci aj kožnych .ja som s nou vyliečila synovi ekzem ,žiadne mastičky od kožnej a z lekárne už nezaberali..0903409211
Zelam skore uzdravenie 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Skusenost nemam, ale prve co ma napadlo, Ci to nie je neziaduci ucinok noveho AD.
Urcite by som to konzultovala s lekarom, ktory Ti ich nasadil.
Ano, modriny mozes mat zo skrabania.
Prajem skore zlepsenie a vsetko dobre.