Baby ako ste zvladali tehotenske nevolnosti ked ste boli doma s dietatom? Co vam pomohlo? Mam 17 mesacneho a som tehotna, este je to len na zaciatku no uz druhy den mi je strasne zle, neudrzim v sebe ani vodu. V prvom tehu som nemala nic take. Akurat su na navsteve stari rodicia tak oddychujem ale neviem ako to dam ked odidu 🤷♀️
@tyrkysova_kobyla no teraz dva dni je to take ze cokolvek male zjem tak to vyvraciam, aj cistu vodu ked vypijem. Potom je kusok lepsie na chvilu. Ale celkovo som taka zoslabnuta a unavena.
Mne zatiaľ funguje pozeranie knižiek. Ja ležím, komentujem obrázky, dávam jej otázky kde je havko kde je ovca... alebo jej dám pastelky a ide si. Ale úplne ta chápem, mne je takto zle už tyzden 🤦♀️🤦♀️ keď je najhoršie tak pustím telku bohuzial🤷♀️
Syn mal síce 2,5r keď som čakala dcérku, ale zvracala som do 24tt a potom od 31-36tt zas.
Nuž stal nadomnou a mal z toho obrovsku srandu.
Chcel behať po vonku, musela som sa premôcť, pomohlo hneď ráno niečo malé zjesť, piškóty som mala nonstop pri posteli. Keď spal, spala som s ním cez obed .. varila som buď deň vopred na viac dní, alebo ráno, keď bol ešte muž doma.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ak mas velmi velke nevolnosti, tak gynekolog ti na to predpise lieky