Robili vám serkláž?

20. apr 2024

Robili niekomu serklaz? Niekde citam, ze sa to uz nerobi a niekde ze ano. Pomohlo to?

matullienka
20. apr 2024

Mne robili ešte pred 13 rokmi, pri mladšej dcére pred 5 rokmi nestihli a zvyšok tehotenstva som odležala v nemocnici. Niektoré nemocnice už nerobia a v niektorých ešte v tom čase pred 5 rokmi robili

autor
20. apr 2024

@matullienka Co je nahradou serklaze?

martaatram
20. apr 2024

Mne robili min rok a pomohlo 🙏🏻za co som nesmierne vdacna

matullienka
21. apr 2024

Náhradou serklaze? Úplne náhradou asi nie, ale kočka čo bola so mnou celý čas na izbe tak jej dali pesar a mne dr. v prípade ďalšieho tehotenstva odporučil zasieťkovanie krčka maternice, ale to sa musí urobiť ešte pred tehotenstvom a následne nie je možné rodiť prirodzene, ale musí sa robiť cisársky rez

vianocnydarcek7
22. apr 2024

Mne robili 3 krát, mám 3 zdravých chalanov.

timea301196
22. apr 2024

Ano robili.

glorika
24. apr 2024

Mne robili serkláž poslednej záchrany no aj tak sa mi dcérka narodila v 7 mesiaci a bohužiaľ po troch týždňoch zomrela ☹

timea301196
24. apr 2024

@glorika úprimnú sústrasť :(

zdenkaaaaan
7. júl 2024

@vianocnydarcek7 preventívne alebo si mala problém s krckom ?

vianocnydarcek7
7. júl 2024

@zdenkaaaaan prvé tehotenstvo som sa začala otvárať a skracoval sa mi krčok. Bolo to 24 tt zašili ma na poslednú chvíľu. Potom som už len ležala do pôrodu. Druhé tehotenstvo tiež krčok v 24 tt a tretie ma zašili už skôr myslím 16 tt preventívne 🙂.

zdenkaaaaan
7. júl 2024

@vianocnydarcek7 aj mňa plánujú preventívne podsit v 16tt a neviem čo má potom čaká . Ozaj už len ležať ?

vianocnydarcek7
8. júl 2024

@zdenkaaaaan ja som len pri prvom ležala . Išla som len na wecko, do sprchy a najesť sa aj to mi manžel nachystal jesť do chladničky tak aby som si to len zohriala. V podstate som ležala 24/7. Pri druhom sa už tak nedalo keďže sme mali doma skoro trojročného. A pri treťom už vôbec nie. To som fungovala v podstate normálne akurát som nič ťažké nedvíhala . Motala som sa viac menej po dvore . Aj do obchodu som išla. Krčok držal pekne ☺️ záleží ako na tom si. Neviem aké si mala komplikácie ale neboj sa určite to zvládneš ☺️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre