Ahojte tie co ste na zac tehotenstva a vypisal vas doktor co robite doma chodite aj dade nie len cez vychadzky ci? Ja aom 8tt a newiem co mam robit uz mii je dlhoooo
@martinkatinka mna vypisal len preto zato ze aom mala 3 potraty inac mi nic nieje
Lekár ťa nechal doma preto aby si sa mohla šetriť . Vychádzky ti musia stačiť. Pomimo by som nikam nechodila. Max k lekárovi
Ja som bola rada že som zišla dole večer sadnúť na lavičku a nadýchať sa vzduchu s muzom. Ináč som ležala a grcala. 6 mesiacov v kuse. Na PN sa máš šetriť a nie trajdat.
@miska7754 som v 33tt a cele tehu som na pnke kvoli dvom abortom,prvych 5 mesiacov som pregrcala cize som sa cele dni presuvala z gauca na zachod a do postele,ked mi nebolo zle tak som citala,popripade pozerala Netflix.ked dcera nebola v skolke tak to bol doma masaker..
Takze si skus nieco najst,co ta zabavi,cez vychadzky sa chod vyvetrat ak vladzes
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja na rizikovom som bola doma. Bolo mi zle, zvracala som, odpadavala. Ak by mi bolo dobre, nebola by som na rizikovom.