Riedka stolica s hlienom v 26. týždni.

elcoro
3. feb 2020

Ahojte, som v 26 TT, asi 5 deň mam ráno normálnu stolicu, potim sa naransjkujem asi o 20 min. Ma začne krútiť po bruchu idem na WC, stolica je riedka a je v nej hlien, a takto sa to opakuje cez deň aj 6 krát, tej stolice nieje veľa, len trocha, ale je tam hlien bez primesy krvi, alebo niekedy ani nemám stolicu len zo mňa vyjde hlien. Pociťujem tlak na konečník hlavne v ľahu na boku, v minulosti som mala hemoroid ktorý mi nesposoboval.moze mi babo tlačiť na konečník? Čreva? Preto tie problémy a ten tlak v konečníku?

deti95060810
3. feb 2020

nie je dieťa nízko?

elcoro
autor
3. feb 2020

@deti95060810 no mala som nízko babo, vraj sa trocha povytiahlo, placentu mam vpredu.

deti95060810
3. feb 2020

no môže to byť aj tým...

elcoro
autor
3. feb 2020

@deti95060810 začala som dnes so sme tou, čierne uhlie 3krat do dňa plus probiotika,, uvidím do konca týždňa ale je to brutal nepríjemné, keď ta krúti po bruchu ako na hnačku a vyjde s teba len hlien alebo trocha riedke stolice,
Skôr som mala problémy zo zápchou....
Dobrala som pred týždňom aj antibiotika koli prieduskam, písalo tam že môžu byť hnačky

andulka1988
3. feb 2020

Treba ist k lekárovi

elcoro
autor
3. feb 2020

@andulka1988 som odcestovaná v zahraničí na týždeň, vraciam sa až v nedeľu, samozrejme ze pôjdem keď to nepominie, a hneď v pondelok

miriam1983
4. feb 2020

@elcoro no moze to byt este z atb,mala si popri nich jest aj probiotika. Moze to byt aj z mliecnych vyrobkov,pripadne,ked si bola zahlienena a samozrejme aj zo zlatej zile byvaju hlieny. Ja ich mam uz niekolko rokov.

elcoro
autor
4. feb 2020

@miriam1983 kebyže viem co ma čaká brala by som probiotika hneď z ATB. Od včera beriem probiotika plus smectu, uvidím ci ma nezapecie, keďže som raz mala stolicu okn, potom vodova, potom hlien, a takto dookola....

miriam1983
4. feb 2020

@elcoro aj ja to tak ma. Ako pisem,je vela faktorov,co ovplyvnuju konzistenciu ci hlien. A tie atb ti urcite podrazdili sliznicu creva.

jankapepe
4. feb 2020

@elcoro máš to z antibiotík. Ak to nie je extrémne tak si do týždňa ok....čierne uhlie probiotiká. Repík a čierny čaj. Ak to po pár dňoch neustúpi utekaj k lekárovi.

saska00
18. sep 2022

@elcoro prosím vidim že starší príspevok ale prišla si na to prečo si mala ten hlien ?
Som momentálne 18tt a mám to rovnako 😏

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre