ahojte, mate niektora podobne ako ja ? mam B- manzel ma pozitiv, prve tehotenstvo bez komlikacii nebarali mi testy na prostilatky ani po porode nic nepichli syn mal tiez negaiv, .. teraz po 4 rokoch som opat tehotna a mam strach ci bude male zdrave citam tu ze moze to byt problem :/ a este ked mi ziadnu injekciu nepichali po prvom porode ..
@majjka136 ved ak bol negativ, tak injekcia potrebna nebola.... nebude nic, neboj sa
@kingstonka
@lindusss2016
@meluela dakujem vam velmi pekne upokojili ste ma ;)
Nebojte sa ak je syn neg. injekcia po porode nebola potrebna. Pocas druheho tehotenstva vam budu kontrolovat krv na protilatky a ak to bude potrebne pichnu aj injekciu
@majjka136 ak bol synček negatív tak je všetko v poriadku a podľa mňa aj druhé bábo bude.Ja mám A- a prvé dve tehotenstva boli v poriadku dcéry majú AB+ ,no tretie už tak dobre neskončilo aj tretia má AB+no už sa narodila s diagnózami.
@trojnasobnamama och to ma mrzi, ved toho sa aj ja bojim lebo som citala kade co o tom ze ke d je matka negativ tak prve je ok horsie uz dalsie, a to uz v tehotenstve sa zistili tie diagnozy ci az po narodeni? a pichali vam nejake injekcie pred tretim tehotenstvom? alebo v priebehu?
@majjka136 mne pichli po prvom aj po druhom injekciu.pocas tretieho nie ,až po treťom.ani neviem či trebalo či nie nejak som potom nepatrala.ale vy sa naozaj nemusíte báť ak prve dieťa malo krvnú skupinu ako vy tak teraz druhé tehotenstvo je ako prvé aj keby malo rh +.Nebojte sa.
@trojnasobnamama dakujem pekne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@majjka136 ak je syn tiež negatív,tak by pokiaľ viem, nemal byť problém.