Ahojte, som v 37tt, v noci som spala a zobudila som sa na sialenu bolest ako ked som si na zaciatku tehu natiahla vaz...lenze teraz ma to boli medzi pupkom a hrudnou kostou, v oblasti diastazy a neviem sa ani otocit na bok, taka strasna to je bolest jakeby ma rezali a stipe to...zlakla som sa ze pruh ale nemam ani ziadnu hrcku,nic...stretli ste sa s niecim podobnym? Dakujem
@kifliiik ja mám presne to iste už asi 2 týždne. Som v 34tt. No lekár mi povedal že to je ok. Že sa len rozťahuje maternica. Inak ja mám alebo teda mala som piercing v pupku. Teraz mám okolo neho strie úplne maličké. Ale keď sa mi babo otočí alebo ma nozicku okolo pupka tak sa idem zblázniť . Ako keby pálenie cítim, boli ma to veľmi.
@isabelle2020 maternica to nebude, na fyzio ma uz pripravili ze pravdepodobne prietrz brusnej steny alebo som odtrhla jazvu ktoru v tej oblasri mam. Kazdopadne, tiesi sa to az po porode...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@kifliiik Zavolaj lekárovi a spýtaj sa ho na to. Potom daj vedieť, tiež ma zaujíma príčina