Ahojte, prosím vás, niekto skúsenost s retroplacentarnym hematóm ? :( (3cmx0,7cm). Veľmi sa bojím, z nemocnice má už prepustili,že je to stabilné, nezväčšil sa,ale ani nezmensil. (20tt)
Doktorka bola taká skeptická,že niečo je ,, pozdĺž placenty,,. Aké sú podľa vás šance? Ďakujem
@kiki68 ďakujem 🙏 budem si túto vetu neustále opakovať, už sa cítim psychicky K.O.
@martinakb85 tiez mna drzal nad vodou gyn a jeho “ dieta ma vyse 800g a to keby cosi zachranime “, to mi povedal niekde okolo 23 tt, moja placenta tiez nebola uplne idealna. A donosila som vyse 40tt 😂 Neboj, iba par tyzdnov potiahnut a bude to v cajku. Hlavne sa tomu nepoddavaj psychicky. Nie je to taky maler zase. Predpokladam,ze si tiez viac sledovana. Mna ukludnoval kazdy ultrazvuk
@kiki68 áno, presne. Už si tiež hovorím,ze iba kúsok a bábo bude ok,že to mi určite psychicky pomôže. Idem teraz aj k dr. Grochalovi, on rieši aj takéto patológie, tak snáď budeme múdrejší. A ty si čo mala s placentou? Ak sa môžem opýtať.
@martinakb85 to uz doklepes nejako. Ja mam nejaku geneticku vec s tvorbou placenty. Treba mi dost podpory, aby to telo utiahlo a boli dobre prietoky. Na zaciatku bol tiez nejaky hematom, to sa vstrebalo. Po porode to hned krajali, ci nema anomalie
@kiki68 takže si to mala veľmi podobné. Ďakujem ti veľmi moc 🙏 povzbudila si ma. Tiež si mala len kludovy režim?
@martinakb85 ano mala, hlavne nic tazke nedvihat
@kiki68 a čo si užívala? Lebo mne dali len progesterón.
@martinakb85 Ja progesteron, magnezium a Thromboass
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@martinakb85 ked to vydrzalo doteraz, uz to vydrzi. Telo si moze s hematomom poradit.