Reaktivne vysledky na hvc ( ztlacka c), protilatky.. a nasledne poslanie testu na infekcne…
Som 9 tt a vysledky od gynekologa vyslo vsetko ok az na anti hcv co je zltacka typy c.. vysiel my vysledok reaktivny.. tak ma poslaly na inkekcne kde uz som aj bola a cakam vysledok.. mam dost netusim kde som k takenu niecomu mohla prist mam 2 zdrave deti a 3 na ceste jedneho partnera.. som šoku.. niektore mamicky vravia ze s aim to stalo a uz vysledky velke testovanie s i fekcneho maly negativne .. mam velky stres.. stalo sa to niekomu?
@lilina3 ano mne. V prvom tehotenstve. Celý čas zle výsledky, po pôrode vez problemov. V druhom tehotenstve nič. Teraz som bola hospitalizovana na gynekologii a vyhodilo im tam tieto výsledky spred 14 rokov a hanbila som sa ako pes. Museli urobiť testy a dotial mi nič nerobili, aby som neohrozila personal
@marhulka13 ale maly ste to pozitivne aj po testoch s infekcneho?? Ja este cakam co bude ..
@marhulka13 mne to vyslo s prvych krvnych testou na gynde.. ze mam zvysene protilatky..
A tak ma poslal na krv na infektólogiu ci to mam alebo som to len prekonalaa alebo to su len skreslene vysledky…
Tak este neviem ci bude pozitivne… modlim sa nech nieje nemala som to kde dostat.. jedine s tetovania..
boze to ste si prezili tiez ochh otras
@lilina3 ano, aj tam, no po pôrode na kontrole zrazu negatívne, dieta tiež v poriadku, doteraz nechápem, čo sa stalo. Ja som vtedy nemala žiadny piercing, tetovanie, partner bol môj druhý a ja jeho dokonca prvá, no teraz v tej nemocke som si prišla hrozne, keď to na mňa vytiahli
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@lilina3 prepacte za chyby pisem rychlo a mam stres dost velky len premyslam