Ahojte,
vsade citam o pociatku tehotenstva sprevadzajucich rannych nevolnostiach, ale tie som doteraz nezazila. Som v 8tt. Trapia ma iba vecerne nechutenstvo a totalna nechut sa najest a pocit akoby mi bolo zle od hladu. Inak ak sa najem aj "proti svojej voli" tak mi zle nie je. Zmeni sa to este, resp. mala to takto niektora? Ako to potom pokracovalo dalej, co ma caka a neminie? Vdaka.
asi ti to napise 100bab ale su to ranne nevolnosti, akoze ranne/skore/vcasne .. proste v skorom stadiu tehotenstva. nie ze ich mas rano.
ja som mala nevolnosti vecer, potom ustupili, potom zas prisli atd.
kazda to ma inak. niektora chvilu, niektora vobec, niektora cele tehotenstvo.
vacsinou ustupuju okolo 12tt
@rk123 ahoj, prosim ta stavalo sa ti to aj tak, ze si sa niektore dni citila uplne super? Ide o to, ze od 5 týždňa ma zacali trapit a byvalo mi naozaj dost zle az do 7 tyzdna. Od vtedy ako keby utalo a uz sa citim o dost lepsie. Na jednej strane som rada, lebo to bolo ako nekonecny príbeh, ale teraz sa bojim ci je vseto ok kedze uz mi je zrazdu dobre a pride mi to skoro aby mi skoncili v 7 tyzdni. Zas k doktorke nechcem hned utekat aby som neyzerala ako trubka ktora tam lieta s kazdym prdom. Na dalsiu kontrolu mam ist az 6.6.
@kvietocek89 chapem, ale tu opat neexistuje “spravna” odpoved, niekomu je zle cely cas, niekto ma naozaj dobre dni a hrozne dni na striedacku.
prve tehotenstvo mi prestalo byt zle asi v 7-8 tyzdni a bohuzial som potratila.
druhe mi tiez prestalo byt zle cca v 8tt a vsetko dopadlo dobre, tehotenstvo som si uzivala a bolo mi snad najlepsie na svete 😀
takto ti nikto nepovie ci je to ok, ja som chodila k lekarovi vzdy ked sa mi nieco nezdalo vzhladom na to ze som uz o jedno babo prisla a bolo mi uplne u prdele ci vyzeram ako trubka. hlavne mam chapaveho doktora a ten povedal ze uplne v pohode mam hocikedy prist hlavne nech sa ukludnim
Vitaj v klube. Ja to tak mam, uz som v 14tt a je to imnoho lepsie no stale ked mam len trocha prazeny zaludok tak je mi o dost horsie. Ja ani nemam tehotenske chute ale nechute. Ale hlavne sa tesim, ze ke to uz lepsie ako bolo. No k veceru sa to stale zhorsi 😞
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mne to zmizlo po prvom trimestri. Za ten čas som ani raz nebola hladná.