Ranné nevoľnosti v tehu

21. okt 2021

Ahojte prosim Vas chcem sa opytat co najlepsie na zvracanie rano ... ja sa zobudim zacne ma napinat na zvracanie (este som ani nejedla) maval to niekto takto .. ? Co Vam pomohlo ..? 🙏 prve tehu som tiez prve mesiace vracala ale nie takto 🤔

sandra151
21. okt 2021

Stále zobať a papať niečo, pred vstaním z postele si daj napr.dve piškoty a malo by to pomôcť

antonka
21. okt 2021

Ja som mala vždy pri postelí misku s piškótami a pohárik nejakej sladkej tekutiny ( džús, sladký čaj, sirupova voda) ešte skôr ako som dala nohu dole z postele som si musela niečo dať inak by som vracala až do žlče 🤦
Držím palce nech to skoro prejde 💙

deti95060810
21. okt 2021

mne nepomohlo vôbec nič... len si naspäť ľahnúť a troška prečkať

henrieta2022
21. okt 2021

Ahoj tiez som dost zvracala a lekar zvazoval nemocnicu ale zvladla som to 🙂 rano som si stale dala trosku z peciva, otrhla som si z rozka a pomaly zula, mala som ho pri posteli. To bol asi zaklad, ze som po prebudeni trosku lezala a hned si dala z peciva. Vela zien odporuca piskoty, ale na mna boli prilis sladke. Aj ked som dodrzala tento ranny "ritual" zvracaniu som sa nevyhla, ale aspon to nebolo take strasne. Bolo mi zle aj z pohara vody a vsetko mi smrdelo. Odporucam ti jesť len malinko a radsej castejsie, nemozes mat prazdny zaludok. Ale sama musis prist nato, co na teba funguje. Ked som zvracala v priemere 6x denne, lekar mi predpisal lieky a tie mi pomohli. Akurat neviem ich nazov, som v praci. Bolo mi takto zle do cca stvrteho mesiaca. Drzim ti palceky🍀🍀🍀🍀🤗

renka30
21. okt 2021

Nieco male na zjedenie - piskoty, DRU tycinky a dusok koly. Vraj na nevolnosti v tehotenstve je dobry aj zazvor. A dakovat Bohu, ze ti je zle len rano - ale to si robim srandu lebo ja by som za to pri 2. tehotenstve bola vdacna, vracala som cele dni az som skoncila na infuzkach. Drzim palce nech tie nevolnosti rychlo prejdu

nikol873
21. okt 2021

toto zobkanie niecoho je asi najucinejsie. ak nezabera, tak ostava len preckat to. ale nic sa neboj, nebude to trvat vecne 🙂

marianna_peskova
21. okt 2021

Mne v druhom tehotenstve nepomohlo ani sa najesť pred vstaním z postele. Musela som odtrpieť ranné zvracanie. Keďže som vracala viackrát do dňa, nevoľnosti mi pomohli zlepšiť zázvorové tabletky a Cola. Cola bola pre mňa ako zázračný liek zoslaný z nebies. 😆

miska_kal
21. okt 2021

znamej pomahali volake tehu lizatka 🙂 ona ked ich nemala tak isla riadne, ale tie lizatka jej pomahali.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre