Ahojte, chcela by som sa opýtať, či tu je niekto, kto mal ranné nevoľnosti v tehotenstve a užíval lieky na štítnu žľazu? Je to OK ak cca hodinu po tabletke vraciam? Či nemá potom žiadny účinok? Ako ste to riešili ak ste to mali podobne?
@domi27domi trošku od veci, ale ak by si chcela brať tehu vitamíny, poraď sa s doktorkou. Ja som nemohla tie "všetko v 1", kvôli vysokému obsahu jódu.
@doriiis ja ich mám cely deň 😂 len teda tieto ranné ma viac znepokojujú kvôli liekom
@domi27domi ....aha....no tak skús si tabletky zobrať k posteli,nastav si budík,rýchlo si jednu daj a hneď spi ďalej.Ked sa o pár hodín zobudíš,tabletka už bude vstrebana
@domi27domi niektoré ženy berú lieky na štítnu večer pred spaním. Vraj im potom ustúpili nežiaduce účinky. Takže možno sa skús poradiť s endokrinológom, že by si to aj ty vyskúšala. Ja viem, je napísané, že ich treba brať nalačno. Ale nám ich na liečení v Ľubochni dávali sestričky počas raňajok rovno s jedlom a nebol problém. Určite lepšie, ako ich vyvrátiť a mať potom malé dávky.
@andrea_82 zajtra teda skúsim zavolať, lebo dnes už mi asi nestihnú odpísať.
@domi27domi lieky môžeš aj 2 h po raňajkách užiť, keď po pol h zvraciaš tak nedosiahneš účinok
@andrea_82 dobre radíš aj ja ich užívam na noc a aj moj endo vravel že na noc sa ta tbl lepšie vstrebe ako ráno nalačno
@domi27domi Nechodis v noci/nad ranom na wc? Ze by si si dala vtedy a este si lahla spat.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Tak ju uži až po ranných nevolnostiach