ahojte dnes sa mi stala taka divná vec…
Som v 5 mesiaci tehu od vcera vecera uzivam tabletky do pošvy kôli zápalu dnes som šla k susede po veci a pocitila som take akokeby “uvoleneni vzduchu vo vagine” prisla som domov mala som tam mokrý fľak kde boli aj kúsky tabletky…Utekala som hned na pohotvost či to neni plodova voda vraj nie…No pocitujem vo vagíne take akokeby tazko sa mi to opisuje “kopance-pulzovanie” myslite ze je to len tým že maličké ma takto kope? Alebo mam ist na pohotvost či sa neotvaram…a boleli niekoho z vás kríže počas tehu? mna posledne dni dost bolia až pália🤦🏼♀️
Dakujem za rady ja uz som z toho všetkého zúfala🙏🏼
Kríže ma veľmi boleli presne okolo 5 mesiaca. Teraz spávam s tehotenským vankúšom a nebolia ma vôbec (končím 7 mesiac)
@radoslava1666 mne to pride vsetko uplne normalne. Uz si v 5.tom mesiaci, nechcem ta strasit, ale uz to bude len zo dna na den tazsie a horsie 😕
@radoslava1666 ahoj berieš magnézium?
@radoslava1666 nesledujes sa trosku viac?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@radoslava1666 môže byť že sa bábätko otočilo a kope ťa dole. Určite by som zavolala svojmu gynekológovi.