Zienky, máte skusenost s tým, že si počujete vlastný tep v uchu? Ja konkrétne v pravom a od včera, je to príšerne. Som 36+6. S tinnitom mám skusenost roky, naučila som sa s tým žiť… čosi som si čítala na nete, ale je toho malo, vraj to môže byt aj z tehotenstva, aj z anemie. Neviem, s kým to mám riešiť, či s neurologickou alebo gynekologickou, ale ak to nevyriešim, asi ma šľak trafí 🤦🏼♀️
Poraďte prosím, keď máte skusenosti alebo nápady 🙏🏻
@anonymnasnazilka to si ma veľmi nepotešila. Veruze zájdem. Snáď nebudem mať žiadny zápal ani noc podobne 🤷🏼♀️
drzim palce!
@anonymnasnazilka ďakujem, dnes je to o hodné lepšie - možno mi dieťa na niečo zatlacilo… budem to asi chvíľu ešte sledovať, kým sa vyberiem k ORL…
Ahoj mavas to ešte ??
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ja som pocula svoj tep v uchu, tehotna som nebola. mala som ho aj zapalene, preliecene a stale to bolo pocut. je pravda, ze som v tom case mala aj problem so zelezom v krvi.. preslo to asi po mesiaci, po prelieceni ucha som asi o dva tyzdne dostala strasny zapal dutin a spolu s nim odislie aj ten tinnitus.. asi som ti velmi nepomohla, ale skusila by som zajst najskor na ORL, nech sa ti na to ucho pozru..